Átigazolás: a Loki az NB III-ból igazolhat támadó középpályást

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.06. 21:19
Elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra az Aqvital-Publo Csákvár NB III-as labdarúgócsapata.

A csapattól biztosan távozik Racskó Roland (Szolnoki MÁV; NB II), Katona Lajos (fél év kölcsön, Velence; megyei I.) és Ódé Norbert – mondta el a feol.hu regionális portál érdeklődésére Bognár György vezetőedző.feol.hu regionális portál érdeklődésére Bognár György vezetőedző.

Ezzel még nincs vége a távozóknak, hiszen az U20-as válogatott Berki István holnap Debrecenben tárgyal Szima Gáborral, s ha megállapodnak, akkor az NB I-es klubhoz igazol.

Berki 19 éves, váci születésű támadó középpályás, a Dunakanyar-Vác színeiben 2011-ben mutatkozott be a másodosztályban, míg a nyáron Egerből szerződött Csákvárra.

„Kicsit átalakul a csapat, ezért több játékra lesz szükségünk, kilenc edzőmeccsen lépünk majd pályára. Először január 11-én, szombaton, amikor is a budapesti BLASZ I-es Hegyvidéket fogadjuk” – mondta Bognár György.

Az érkezési oldalon két-három új futballistával számolnak. Az egyikük a Vasas ifiből igazolt Salem Reidan, aki még a nyáron érkezett, de bokaszalag-szakadása miatt eddig nem játszott.

A vezetőedzőt gerincsérve miatt pénteken Székesfehérváron megműtik, –a gyógyulási időszakban Toldi Gábor vezeti majd a csapat felkészülését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik