André Schembri: Igazi csapatjátékos vagyok

Vágólapra másolva!
2010.02.12. 14:38
null
Az új szerzemények (Fotó: 100%Fradi)<br />
Sajt&oacute;t&aacute;j&eacute;koztat&oacute; keret&eacute;ben ma bemutatt&aacute;k a Ferencv&aacute;ros labdar&uacute;g&oacute;csapat&aacute;nak k&eacute;t &uacute;j szerzem&eacute;ny&eacute;t, Tommy Dohertyt &eacute;s Andr&eacute; Schembrit. Ezt k&ouml;vetően Craig Short vezetőedző besz&eacute;lt arr&oacute;l, mennyire fontos, hogy rutinos futballist&aacute;kkal erős&ouml;dtek.

A Fradi ma bemutatta két új szerzeményét, Tommy Dohertyt és André Schembrit. Mindketten örömmel igazoltak a Ferencvároshoz, amelyben bizonyítani szeretnének.

„Igazi csapatjátékosnak tartom magam, ha kell, a kapuba is beállok. Nem elsődlegesen a gólszerzés a célom" – mondta munkatársunknak a sajtótájékoztató után a klubhoz fél évre aláíró Schembri.

A támadó középpályás emlékezett arra, hogy a Máltán hatalmas ünneplés volt, amikor legyőzték a magyar válogatottat, mivel megfogalmazása szerint „elég ritkán" nyer meccset a szigetország nemzeti együttese.

Schembri mellett ma Tommy Dohertyt is bemutatták a „nagyérdeműnek". Korábban erre azért nem volt lehetőség, mert a kilencszeres északír válogatott futballista Máltán edzőtáborozott a csapattal.

Craig Short vezetőedző is értékelte az FTC téli erősítéseit: elégedett az igazolásokkal, mert úgy érezte, hogy nagy szükség van rutinosabb labdarúgókra is.

„A tavasszal túl sok fiatal fordult meg a csapatban, most tapasztaltabb játékosok alkotják majd a keretet. Rutinos futballistákat szerződtettünk, akik már szerepeltek nagy közönség előtt" – értékelt Short.

Berki Krisztián vezérigazgató elsősorban a szurkolói kártyáról beszélt. Elmondta, hogy már négyezren regisztráltak, és az ő adataikat a legnagyobb fokú védelem övezi. A sportvezető továbbra is szeretné, ha a Haladás elleni mérkőzést nem közönség nélkül rendeznék.

Az MLSZ azonban még nem döntött arról, hogy enged-e a Fradi kérésének.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik