A trükkök mellé fegyelmet is tanult a Fradi brazilja; a DAC elleni meccsel avatják az Illovszky-stadiont

Vágólapra másolva!
2019.04.05. 23:10
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Isael Barbosa, a magyar élvonal legértékesebb futballistája, a Ferencváros 30 esztendős brazil légiósa úgy nőtt fel, hogy a cselek, a látványos megoldások a legfontosabbak, Európában azonban hozzá kellett szoknia, hogy a taktika előbbre való, s bízik benne, hogy ez szombaton a Paks ellen is sikerre vezet – árulta el Babják Bencének.
Isael Barbosa
, a magyar élvonal legértékesebb futballistája, a Ferencváros 30 esztendős brazil légiósa úgy nőtt fel, hogy a cselek, a látványos megoldások a legfontosabbak, Európában azonban hozzá kellett szoknia, hogy a taktika előbbre való, s bízik benne, hogy ez szombaton a Paks ellen is sikerre vezet – árulta el Babják Bencének.

Az edzőváltás után csapatkapitányként vezette győzelemre a horvát élvonalban szereplő eszékieket Kleinheisler László, aki vasárnap Gyurcsó Ádám együttese ellen lép pályára Splitben.

Július 5-én adják át az Illovszky-stadiont, mégpedig a Dunaszerdahely elleni mérkőzéssel. Markovits László klubelnök arról is beszélt Bodnár Zalánnak, hogy a Vasas ötezer férőhelyes új létesítményének szektorait korábbi legendás futballistákról nevezik el.

Az utolsó szalmaszál. Diego Simeone még sohasem nyert a Barcelona otthonában, ennek ellenére az Atlético Madrid edzője önbizalomtól duzzadva várja a szombati rangadót Lionel Messiék ellen.

Férfi vízilabda-válogatottunk Montenegrót legyőzve bejutott a zágrábi Európa-kupa elődöntőjébe, s ha sikerül dobogón végeznie, részt vehet az olimpiai kvalifikációt adó világligában. A helyszínről Lakner Gábor tudósított.

Új szelek fújnak. Friss szakvezetéssel, félig rutinos, félig fiatal csapattal utazik a hétfőn kezdődő bukaresti birkózó Európa-bajnokságra szabadfogású válogatottunk, amelytől legalább egy érem és egy pontszerző hely az elvárás. Kohán Gergely írása.

Szombati Hosszabbítás-mellékletünk tartalmából. Pat Cortina visszatért, és ismét csodában bízik a haza hokiközösség; És Tom Brady passzai nyomán uralma alá hajtotta az NFL mezőnyét a Patriots; A Hátsó füvesben Recsk, a fogvatartottak vérével, verejtékével építtetett futballpálya; Bemutatjuk Marco Rossi barátját, vagyis Pippo pizzájától a szövetségi kapitányi posztig.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik