A mai lehet a nagy nap: Böde aláírhat a Fradinak

Vágólapra másolva!
2012.06.19. 07:56
null
<p>Böde Dániel a tavaszi idényzárón fejbárbajt </p><p>vív a Fradi ellen (Fotó: Németh Ferenc)</p>
Kedden végleg eldőlhet, Böde Dániel a Fradiba igazol-e – ha igen, a ma még paksi támadó középpályás is ott lehet csütörtök délelőtt az FTC első nyári edzésén. Szabics Imre ügye egyelőre függőben, ugyanakkor több próbajátékos érkezése is várható a zöld-fehér labdarúgócsapathoz.

Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója a Nemzeti Sport kérdésére elmondta: kedden újra tárgyal a Paks vezetőivel Böde Dániel átigazolásáról, a ferencvárosi vezető szerint ekkor már pont kerülhet a történet végére.

Ha a két klub megegyezik, a támadó középpályás szerdán orvosi vizsgálaton esik át (van olyan információnk, amely szerint ez már meg is történt), és akkor csütörtökön már ott lehet az első Fradi-edzésen.

Kérdés, mi lesz Szabics Imrével.

„Egyeztetünk a Sturm Graz vezetőivel az átigazolást illetően – mondta Orosz Pál –, hiszen a futballista szerződése még egy évig az osztrák klubhoz köti. Egyelőre így áll ez az ügy."

Megkérdeztük a huszonkilencszeres válogatott, harmincegy éves játékost is, hogyan alakulhat a sorsa. Szabics Imre annyit mondott, hogy a múlt hét végén találkozott a Strum Graz vezetőivel, egyeztettek a folytatás körülményeiről, és abban maradtak, a beszélgetést ezen a héten folytatják.

Az FTC vezérigazgatója hozzátette, két amerikai játékost várnak próbajátékra, mindketten korosztályos válogatottak az Egyesült Államokban, egy német ügynökség pedig hat brazil futballistát ajánlott a kilencedik kerületi klub figyelmébe, akik közül egy középső védő és egy csatár jó eséllyel számolhat ferencvárosi szerződéssel.

Igaz, óvatosak ez ügyben a klub vezetői, hiszen egyfelől az anyagi lehetőségeik nagyban meghatározzák a mozgásteret az átigazolásokat illetően, másfelől nem akarnak pénzt költeni olyan játékosokra, mint Felipe Félix, akit tavaly nyáron vett a meg a Fradi, de már az ősszel elküldték.

FERENCVÁROS
Érkezők: Bölcsföldi Viktor (Szigetszentmiklósi TK – lejár a kölcsönszerződése), Lannert Bence (Szigetszentmiklósi TK –lejár a kölcsönszerződése), Mester Tamás (Budaörs), Orosz Márk (Szeged 2011)
Távozik/távozhat: Liban Abdi (szomáliai-norvég, Egri FC?), Balog Zoltán (?), Junior (?), Kulcsár Dávid (?), Lisztes Krisztián (?), Maróti Béla (?), Héctor Morales (argentin, Estudiantes – Argentína, lejár a kölcsönszerződése), Oláh Lóránt (Kaposvár – lejár a kölcsönszerződése), Pölöskey Péter (?), Marko Ranilovic (szlovén, ?), Rósa Dénes (?), Marko Simic (horvát, ?), Végh Zoltán (visszavonul), Zsivóczky Norbert (?)
Kiszemeltek: Alekszandar Alempijevics (szerb, Kecskeméti TE), Böde Dániel (Paks), Vladan Csukics (szerb, Kecskeméti TE), Gosztonyi András (Videoton), Gyömbér Gábor (Lombard Pápa), Adrian Markus (romániai, FC Bihor Oradea – Románia), Menyhárt Attila (REAC), Borja Pérez (spanyol, Alcorcón – Spanyolország), Simita Gergő (Csorna), Szakály Dénes (Videoton), Szabics Imre (Sturm Graz – Ausztria)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik