A Loki Svájcból erősíthet irányítóval és csatárral

Vágólapra másolva!
2010.06.16. 09:38
null
Bastida (elöl) és Sabanovics a DVSC edzésén (Fotó:<a href="http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?id=3972" target="_blank"> www.dvsc.hu</a>)
A Debreceni VSC labdar&uacute;g&oacute;csapata &uacute;jabb k&eacute;t j&aacute;t&eacute;kost tesztel: a montenegr&oacute;i Szamel Sabanovics &eacute;s az argentin Sergio Jos&eacute; Bastida is Sv&aacute;jcb&oacute;l &eacute;rkezett &ndash; tudatta a klub.

Sabanovics Németországban, a Kickers Offenbachnál kezdte légióskarrierjét, majd a Kreuzlingenből került a svájci másodosztályú FC Wilbe, itt a 2007–2008-as szezonban a bajnokság második legjobb góllövője volt. Teljesítményével felkeltette a Grasshoppers figyelmét, de a zürichi nagycsapatban nem ment neki a góllövés, így 2009 januárjában a dán élvonalbeli Esbjergnek adták kölcsön, itt 14 bajnokin 4 gólt szerzett.

Szintén a Lokival készül a 30 éves, 171 centiméter magas, bolíviai származású argentin irányító középpályás, Sergio José Bastida. Pályafutása során főleg Svájcban futballozott, de két idényt eltöltött Cipruson és Csehországban is. 2007 óta a svájci élvonalban szereplő FC Aarau együttesében szerepelt, ahol alapembernek számított: a három idény alatt 96 mérkőzésen lépett pályára és 4 gólt szerzett.

Továbbra is a bajnokcsapattal edz a horvát nemzetiségű német védő, Dajan Simac, a szerb Ivan Djokovics, a szlovák Patrik Husaník és a Diósgyőrből érkezett középpályása, Dejan Vukadinovics.

„Újabb két játékos érkezett a DVSC-TEVA labdarúgócsapatához. Az egyikük Szamel Sabanovics, aki a zürichi Grasshoppers támadója. Rutinos, gólerős csatár, sokat játszott Svájcban. A másik labdarúgó Sergio Bastida, aki irányító középpályás, az FC Aarau csapatából jött. A héten itt gyakorolnak, megnézzük, hogy erősítést jelentenének-e a Loki számára. Sorsukról csak ezt követően döntünk" – nyilatkozta a dvsc.hu-nak Bartha Csaba, a debreceniek sportigazgatója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik