A Fradi és a Vidi tanult a hibákból? Felkészültek a nemzetközi kupára?

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2018.02.23. 17:13
null
A Fradi készen áll a bajnoki rajtra, de vajon a sikeres nemzetközi kupaszereplésre is? (Fotó:<a href="http://www.fradi.hu" target="_blank"> fradi.hu</a>)
A labdarúgó NB I tavaszi szezonját felvezető négyrészes sorozatunk utolsó epizódjában a dobogón telelő Ferencváros, Videoton, DVSC hármassal foglalkozunk, és némileg rendhagyó módon két fő szempont mentén, egymással összehasonlítva a csapatokat. A három együttes téli felkészülésével már annak fényében foglalkozunk, hogy jelen állás szerint (ami persze még változhat) ezek a klubok jövő nyáron a nemzetközi porondon is képviselhetik Magyarországot.

 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS

Ha a téli játékosmozgások felöl kezdjük vizsgálni a három dobogós téli felkészülését, akkor rögtön érdemes elkülöníteni két fontos szempontot. Azt, hogy a bajnoki felkészülés szempontjából hogyan alakult a keret, és azt, hogy a fél év múlva jó eséllyel esedékes nemzetközi szereplés szemszögéből erősödtek-e a csapatok. Ugyanis sokszor azt vehetjük észre – erre tökéletes példaként szolgált az előző szezon is –, hogy a csapatok nem gondolkodnak előre, a téli átigazolásoknál kevésbé terveznek úgy, hogy a keret a nyárra készen álljon a nemzetközi szereplésre. A nyáron pedig már hiába próbálnak változtatni a kereten, nincs elég idő arra, hogy az új játékosok beépüljenek, s ez nagyban közrejátszik abban, hogy csapataink évről évre korán búcsút intenek az El- és BL-selejtezőknek, nem tudnak a főtáblára jutni.

A Loki az NB I-re igazolt

A bajnoki folytatás szempontjából tökéletesen igazolt a Loki, hiszen egy játékos távozott (az egészségügyi okok miatt visszavonuló kapus, Novota János), az ő helyére érkezett a szlovák Tomás Kosicky. Miután az előző szezonban a bennmaradásért küzdő Loki az ősszel talán még a vezetőség elvárásainál is jobban szerepelt Herczeg András irányításával, érthető, hogy szinte egyáltalán nem volt mozgás a keretben. Érthető, legalábbis az NB I szempontjából, hiszen, ha az 19 őszi forduló után a 3. helyen tudott zárni a csapat, akkor miért ne lenne képes hasonló teljesítményre a tavaszi 14 kör alatt?

Viszont ha azt nézzük, hogy jelen állás szerint a nyáron rövid szünet után rögtön a nemzetközi porondon is helyt kell állnia a gárdának, már adódnak kérdések… Például az, hogy az európai kupákban mire menne ez a debreceni védelem, tekintve, hogy valamirevaló nemzetközi rutinja egyedül a 37 esztendős Mészáros Norbertnek van, akinek a nyáron egyébként lejár a szerződése. Hasonló a helyzet a csatársorban is, ugyanis onnan Tisza Tibornak van egyedül több mint 10 nemzetközi kupameccse (13), viszont a 33 éves csatárnak is lejár a szerződése, és már nem is számít alapembernek a Lokiban. Ráadásul a kulcsemberek közül a nyáron lejár a szerződése a Videotontól kölcsönkapott Bódi Ádámnak, ha a középpályásnak vissza kell térnie a Videotonhoz, akkor például az ő pótlását nagyon gyorsan meg kellene oldania a Lokinak.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:
Tomás Kosicky
(szlovák, Hapoel Raanana – Izrael, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Kerekes Krisztián (Budafoki MTE)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Karol Mészáros (szlovákiai, Haladás, kölcsön után végleg), Novota János (szlovákiai, visszavonul), Szilvási Péter (Gyirmót FC Győr, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

A Fradi egyszer már bajba került…

Éppen a lejáró szerződések, kölcsönszerződések miatt került gondba tavaly nyáron a Ferencváros, ugyanis egyszerre távozott a klubtól Emir Dilaver, Michal Nalepa, Marco Djuricin, Kleinheisler László, Oliver Hüsing, a visszavonuló Vladan Csukics, s nem sokkal később Radó András játékjogát eladták a Puskás Akadémiának. Egyszerre ennyi játékost nem lehetett pótolni, még úgy sem, hogy nem mindegyikük számított alapembernek. Sérülések is adódtak, és az érkezők csapatba építése sem volt zökkenőmentes (például a portugál Rui Pedro egész ősszel nem találta az igazi formáját…). Így fordulhatott elő például, hogy a Midtjylland elleni El-selejtező visszavágóján Gera Zoltánnak kellett középhátvédet játszania. A Fradi a bajnokságban is csak az augusztus végi igazolásoknak köszönhetően tudott magára találni, de addigra már régen búcsút intett az Európa-ligának.

A zöld-fehérek keretében most is több kölcsönjátékost találunk: a már majdnem a télen távozó támadó középpályás, Joseph Paintsil és a balhátvéd Marcos Pedroso alapembernek számított az ősszel, s a télen Nagy Dominik is kölcsönbe érkezett a Legia Warszawától (úgy tudjuk, egy évre, de nem biztos, hogy nincs nyári visszahívási opciójuk a lengyeleknek). Ez rögtön három megoldandó kérdést jelenthet a nyáron, arról nem beszélve, hogy a rutinosabb játékosok közül Hajnal Tamásnak, Leandrónak és a sérülésből lábadozó Gera Zoltánnak is lejár a szerződése, ahogy a fiatalabbak közül Batik Bencének is (a transfermarkt.de adatai szerint). Ez így már hét kérdőjel a nyárra nézve, és arról még nem is beszéltünk, hogy több olyan játékos is van a keretben, aki az ősszel nem azt nyújtotta, amit vártak tőle, így kérdéses lehet a hosszú távú jövője.

Mindezeket nézve kicsit kevésnek tűnik, hogy a Videoton elől elhalászott, Varsóból kölcsönbe érkezőNagy Dominik mellett csak a szerb csatár, Dejan Georgijevics érkezett a télen. Persze az NB I-es tavasz szempontjából ez akár bőven elég lehet a bajnoki cím megszerzéséhez, de ha mondjuk úgy számolunk, hogy a nyáron BL-selejtezők várnak a Fradira, akkor ott már lehetnek gondok…

A 24 éves Georgijevics viszont akár nagy erőssége is lehet a Fradinak, ha a következő fél évben, mire a nemzetközi meccsek következnek, Thomas Doll tökéletesen a csapatba tudja építeni, és hasonló formát mutat, mint ősszel a szerb élvonalbeli FK Vozsdovacban, melynek színeiben 16 meccsen kilenc gólt szerzett. Más kérdés, hogy nemzetközi rutinja nincs, és a korábbi élvonalbeli idényeiben nem volt képes hasonlóan jó mutatóra. Rajta kívül Takács Zsombort emelnénk még ki, aki tavaly nyáron a Vasastól érkezett a Fradihoz, ősszel az FTC korosztályos csapatában játszott, de a téli felkészülési meccseken rendre lehetőséget kapott, és immár az első keret tagja. Ha őt lépésről lépésre tovább tudja építeni Doll, akkor akár a Fradi egyik meglepetésemberévé is válhat, más kérdés, hogy a 20 év alatti korosztályból nagyon kevés magyar játékos tudott hosszabb távon megragadni az első csapatnál a német szakembernél.



TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Dejan Georgijevics (szerb, FK Vozsdovac – Szerbia)
Kölcsönbe érkezők:
Nagy Dominik (Legia Warszawa – Lengyelország)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Takács Zsombor
Kiszemeltek:
Távozók: Bognár István (Mezőkövesd)
Kölcsönbe távozók: Csernik Kornél (Soroksár), Kundrák Norbert (Soroksár), Popov Patrik (Soroksár)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

A Videoton másik utat jár

A 2. helyen álló Videoton láthatóan egész más játékospolitikát folytat, mint a Ferencváros, de a Vidi ugyanúgy a csoportkör előtt és csúfos vereséggel – 0–4 itthon a Partizannal szemben – fejezte be tavaly nyáron a nemzetközi kupaszereplését, mint az FTC, még ha két körrel tovább is jutott.

Az egyik fő különbség a két játékospolitika között, hogy a Vidinél nem halogatják a döntéseket. A téli felkészülésnek rögtön úgy vágott neki a csapat, hogy öt játékossal közölték, nem kezdheti el a felkészülést az első kerettel. Az ötös fogatból hárman már távoztak – Barczi Dávid, Fejes András és Ezekiel Henty –, és a küszöbön áll Asmir Suljic távozásais, aki nyártól már biztosan a lengyel Wisla Krakównál folytatja. Egyedül Szolnoki Roland kerülhetett vissza a száműzöttek közül az első keretbe. Az említettek helyére érkező, nemzetközi szinten is tapasztalt Huszti Szabolcs, Sztefan Scsepovics, Boban Nikolov trió mindenképp erősítésnek tűnik, ők az európai kupákban is húzóemberek lehetnek.

Feltéve, ha megfelelő formába tudnak lendülni, nem hátráltatja őket sérülés, ez a keresztszalag-szakadásból hét hónap után visszatérni szándékozó Huszti esetében kiváltképp hangsúlyos kérdés. Az idősebbik Scsepovicsnak (az öccse, Marko már eddig is a Vidiben futballozott) újra meg kell találnia a góllövő cipőjét, mert az előző másfél évben 40 bajnokin csak hét gólt szerzett, igaz, a spanyol másodosztályban.

Egy évvel ezelőtt egyébként éppen csatárposzton hibázott a Vidi azzal, hogy az erősítésként kiszemelt és a Transfermarkt szerint 650 ezer euróért szerződtetett horvát Mirko Maric csődöt mondott, 22 tétmeccsen csupán két gólt szerzett (már a nyáron távozott is). A másik probléma pedig az volt, hogy a nyári kettős terheléshez már rövidnek bizonyult a kispad, kiváltképp, amikor jöttek a sérülések. Ráadásul a nyáron érkezett Ezekiel Hentytől sem egészen azt kapták a fehérváriak, amit vártak (a hírek szerint a hozzáállásával, a magatartásával adódtak problémák), ezért is engedték el most a Puskás Akadémiához.

A legnagyobb veszélyt abban látjuk a Vidinél, hogy a rutinos alapemberek mögött egy sor olyan fiatalt találunk, akik közül többeknek egyáltalán nincs NB I-es rutinjuk. Mint például az első kerethez most felkerülő Elvir Hadzic, Réti Patrik, Szabó Bálint triónak, vagy Bolla Bendegúznak, Mocsi Attilának, míg Tóth Bence játszott már az élvonalban, de csak négy alkalommal, miközben egyszeres felnőtt válogatott… Vagyis a 23 mezőnyjátékosból hatan „zöldfülűek", ez akár még az NB I-ben is túl sok lehet, ha jön egy balszerencsés periódus, és az alapemberek közül többen kiesnek. A nemzetközi kupáról már nem is beszélve…


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTON FC-NÉL

Érkezők:
Huszti Szabolcs (Csangcsun Jataj – Kína, szabadon igazolhatóként), Boban Nikolov (macedón, Vardar Szkopje – Macedónia), Sztefan Scsepovics (szerb, Getafe – Spanyolország, legutóbb kölcsönben Sporting Gijón – Spanyolország), Tomás Tujvel (szlovák, Mezőkövesd)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból/a második csapatból felkerültek:
Elvir Hadzic(bosnyák-osztrák),Réti Patrik, Szabó Bálint
Kiszemeltek:
Távozók: Barczi Dávid (Vasas, szabadon igazolhatóként), Fejes András (Paksi FC, szabadon igazolhatóként), Horváth Tamás (Mezőkövesd), Asmir Suljic* (bosnyák-magyar, Wisla Kraków – Lengyelország,* 2018 nyarától)
Kölcsönbe távozók: Ezekiel Henty (nigériai, Puskás Akadémia), Szabó Bence (Nyíregyháza Spartacus)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

A FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK

A Dinamo Kijev elleni meccs érthetetlen… – Videoton FC

Az előbb a Vidivel fejeztük be, most vele kezdjük a sort. A Videoton ezen a télen is tartotta magát ahhoz a jó szokásához, hogy szinte kizárólag (egy kivételtől eltekintve) külföldi csapatok ellen lépett pályára, és olyan ellenfelek is szerepeltek a listában, melyek kimondottan jó játékerőt képviselő edzőpartnerek, a nyáron várható nemzetközi meccsek előtt is értékes tapasztalatokkal szolgálhatnak a velük vívott találkozók.

Mint amilyen például a román élvonalban listavezető CFR Cluj elleni meccs volt – a 3–0-s vereségből biztosan lehet és kell is tanulni, hogyha a nyáron esetleg szembejönnének a kolozsváriak, már más legyen az eredmény…

Viszont például az orosz élvonalban 4. FK Krasznodar elleni 1–0-s győzelem akár önbizalmat is adhat. A nyolc nemzetközi meccsen felmutatott négy győzelem, három vereség, egy döntetlen jónak ugyan nem mondható, de az edzőmeccseken nem annyira az eredmények számítanak, sokkal inkább a meccsekből levonható tanulságok.

Éppen ezért nem értettük Marko Nikolics vezetőedző indoklását a Dinamo Kijevtől elszenvedett 5–0-s vereség után. A szerb szakember azt mondta, két hónappal előre szóltak, hogy náluk ezen a meccsen fiatalok fognak szerepelni, de az ukránok ezt nem vették figyelembe. De miért is nem a legjobbjaival állt ki a Vidi? Hát nem úgy kellett volna szervezni a felkészülést, hogy a legerősebb ellenféllel szemben, amely éppen Európa-liga-meccsre készül, a lehető legjobb Videoton áll fel? Nem ezen a meccsen lehetett volna a legtöbb tapasztalatot szerezni és a legjobban lemérni, hol is tart a Videoton nemzetközi mércével mérve, fél évvel a várhatóan következő nemzetközi szereplés előtt?

A VIDEOTON FC TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: január 10.
Edzőtábor: január 16–30., Benidorm (Spanyolország); február 3–13., Marbella (Spanyolország)
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Január 20., Benidorm: Videoton–Peking Zsenho (kínai) 1–1 (Kovács I. – 11-esből)
Január 23., Benidorm: Videoton–Wisla Kraków (lengyel) 0–1
Január 26., Benidorm: Videoton–CFR Cluj (Kolozsvár, romániai) 0–3
Január 29., Benidorm: Videoton–Wuppertaler SV (német) 2–0 (Kovács I., Stopira)
Február 6., Marbella: Videoton–Oroszország U21 2–0 (Nego, Vinícius)
Február 8., Marbella: Videoton–FK Krasznodar (orosz) 1–0 (Stopira)
Február 10., Marbella: Videoton–Dinamo Kijev (ukrán) 0–5
Február 12., Marbella: Videoton–Tiencsin Teda (kínai) 3–1 (Sz. Scsepovics, Lazovics, M. Scsepovics)
Február 20., Felcsút: Videoton–Mosonmagyaróvár 3–0 (Sz. Scsepovics, E. Handzic, Kovács I. –11-esből)

A Fradi nemzetközi mérlege jobb, mint a Vidié

A Fradi a Vidivel ellentétben pályára küldte a legjobbjait a legerősebb téli ellenfél, az orosz élvonalban listavezető Lokomotiv Moszkva ellen, és győzött is 2–1-re. Igaz, hogy az oroszoknál senki sem kezdett abból a csapatból, amely később az El-ben kezdett a 3–2-re megnyert nizzai meccsen, de játszott a Fradi ellen például a 2016-os Eb-finálét eldöntő portugál Éder is, tehát biztosan volt szakmai értéke az összecsapásnak.

Ugyanez a Dunaföldvár, a Szekszárd vagy az ESMTK ellen simán megnyert találkozóról nem mondható el. Annál inkább volt értelme viszont a rendszeres nemzetközi kupainduló, az elmúlt nyáron a német Freiburgot is búcsúztató, szlovén Domzale (Miha Blazic onnan érkezett tavaly augusztusban a Fradihoz) elleni meccsnek, amit 3–2-re szintén megnyert a Ferencváros.

Ellenben a horvát bajnoki címvédő, ősszel El-csoportkörben szereplő Rijekától 1–0-s vereséget szenvedett. Ezen a találkozón Thomas Doll lemérhette, csökkent-e a különbség a két csapat között azóta, hogy a Rijeka 2014-ben kettős győzelemmel (1–0, 2–1) búcsúztatta a Fradit az El-től.

Összességében az FTC a külföldi riválisokkal szemben jobb mérleget mutatott fel, mint a Vidi: ötször nyert, egyszer kapott ki.

A FERENCVÁROS TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: január 10.
Edzőtábor: január 22–29., Portugália; február 5–12., Spanyolország
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Január 16.: Ferencváros–Dunaföldvár 16–0 (Böde 3, Ikaunieks 3, Lovrencsics B. 3, Hajnal 2 – az első 11-esből, Priskin 2, Csonka, Gorriarán, Rui Pedro)
Január 20., Szekszárd, műfüves pálya: Szekszárd–Ferencváros 0–4 (Gorriarán 2, Varga R., Szpirovszki)
Január 25., Portugália: Ferencváros–HNK Rijeka (horvát) 0–1
Január 28., Portugália: Ferencváros–Ulszan Hyundai FC (dél-koreai) 2–1 (Varga R. – 11-esből, Böde)
Február 3.: Ferencváros–Slaven Belupo (horvát) 3–2 (Batik, Moutari, Lovrencsics B.)
Február 7., Spanyolország: Ferencváros–Cádiz B (spanyol) 4–0 (Varga R. 2, Georgijevics 2)
Február 10., Spanyolország: Ferencváros–Lokomotiv Moszkva (orosz) 2–1 (Koch, Varga R.)
Február 17.: Ferencváros–NK Domzale (szlovén) 3–2 (Böde, Paintsil, Varga R.)
Február 18.: Ferencváros–ESMTK 4–1 (Lovrencsics B. 2, Nagy D., Batik – 11-esből)

Nemzetközi kupaindulót nem vert meg a DVSC

A DVSC egy olyan felkészülést csinált végig, ami tökéletesen szolgálhatja a bajnoki meccsekre történő hangolódást. Három „NB II-es találkozó" (ebből kétszer is a Kisvárda ellen) után egyaránt három góllal megverteaz orosz élvonalban bennmaradásért küzdő FK Tosznót és az ukrán első osztályban hasonló szintet képviselő Karpati Lvivet, viszont 2–0-ra kikapott a lengyel másodosztályban középcsapat GKS Katowicétől.

Egy esetleges nemzetközi kupaindulás szempontjából az észt ezüstérmes Levadia Tallinn elleni (2009-ben és 2010-ben is a BL-ben búcsúztatta a DVSC a Levadiát) 2–2, és az ősszel El-csoportkörbe jutó moldovai Sheriff elleni 0–2 lehet mérvadó.

Ami viszontszó szerint kupánvágással érhet fel a hajdúságiak számára, az a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, az NB II-es Dorogtól hazai pályán elszenvedett 2–1-es vereség.

A DEBRECEN TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: január 11. (állapotfelmérés)
Edzőtábor: február 5–15., Side (Törökország)
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Január 27., Pallag: DVSC–Szeged 3–1 (Jovanovic, Ferenczi, Sós)
Február 3., Pallag: DVSC–Kisvárda 1–0 (Lucas – öngól)
Február 3., Pallag: DVSC–Kisvárda 3–3 (Kusnyír, Sós B., Takács T.)

Február 7., Side: DVSC–GKS Katowice (lengyel) 0–2
Február 7., Side: DVSC–FK Toszno (orosz) 3–0 (Varga K., Könyves, Jovanovic)
Február 11., Side: DVSC–Levadia Tallinn (észt) 2–2 (Tabakovic, Nagy K.)
Február 11., Side: DVSC–Karpati Lviv (ukrán) 4–1 (Takács T. 3, Bódi)
Február 14., Side: DVSC–Sheriff Tiraspol (moldovai) 0–2

MAGYAR KUPA
NYOLCADDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS

Debreceni VSC–Dorogi FC (NB II) 1–2
(Kinyik 56., ill. Mészáros Á. 64., 81. – a másodikat 11-esből)

A SORSOLÁSRÓL

Végezetül nagyon röviden néhány szóban a három csapat sorsolásáról. Ami kimondottan érdekes, hogy a Ferencváros a Videotonnak adja az ellenfelet.

Ez egyrészt jó értékmérő lesz a Vidi számára, hogy egy héttel később mire megy ugyanazzal a csapattal, másrészt a Vidi egész tavasszal a Ferencváros meccseit fogja elemezni, hiszen a soron következő riválisának a megelőző találkozója mindig a zöld-fehérek ellen lesz. A fehérváriak így nagyon alaposan kiismerik a Ferencvárost, mire május 5-én összecsapnak Felcsúton. A Vidi a 14 tavaszi meccséből nyolcat pályaválasztóként vív meg (még ha nem is Fehérváron), ám ez a Fradira is igaz, és amíg a zöld-fehérek vannak pontelőnyben (jelenleg három ponttal tartanak előrébb), addig a Vidin lesz a nagyobb nyomás, a győzelmi kényszer.

Az első fordulóban a Ferencváros a Honvédot fogadja, a Videoton a Vasast, utána Juhász Rolandék megkapják a Fraditól a Honvédot, majd a Diósgyőrt és a Balmazújvárost.

A DVSC csak hét meccset játszik otthon tavasszal. Az első négy fordulóban sorrendben a Balmazújvárossal (otthon), a Puskás Akadémiával (idegenben), az Újpesttel (o) és a Mezőkövesddel (o) játszik.

NB I, 2017–2018, 20. FORDULÓ
FEBRUÁR 24., SZOMBAT
HELYSZÍN
17.00: Videoton–Vasas (Tv: M4 Sport)
Felcsút, Pancho Aréna
17.00: Mezőkövesd–Puskás Akadémia
Mezőkövesd, Városi Stadion
17.00: Debreceni VSC–Balmazújváros
Debrecen, Nagyerdei Stadion
17.00: Paksi FC–Diósgyőri VTK
Paks, Városi Stadion
17.00: Újpest FC–Haladás
Budapest, Szusza Ferenc Stadion
19.30: Ferencváros–Bp. Honvéd (Tv: M4 Sport)Budapest, Groupama Aréna
TABELLA • TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK
AZ ÁLLÁS
1. Ferencvárosi TC 19 12 5 2 38–17 +21 41
2. Videoton FC 19 11 5 3 41–22 +19 38
3. Debreceni VSC 19 9 4 6 34–23 +11 31
4. Budapest Honvéd 19 8 4 7 31–30 +1 28
5. Újpest FC 19 6 8 5 26–25 +1 26
6. Diósgyőri VTK 19 7 4 8 32–30 +2 25
7. Paksi FC 19 6 6 7 27–30 –3 24
8. Puskás Akadémia FC 19 6 5 8 26–31 –5 23
9. Vasas FC 19 6 3 10 24–37 –13 21
10. Szombathelyi Haladás 19 6 2 11 19–33 –14 20
11. Balmazújváros 19 4 7 8 24–28 –4 19
12. Mezőkövesd Zsóry FC 19 3 7 9 20–36 –16 16
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik