A cserék fordulója; Cortina: Imádom az országot!

Vágólapra másolva!
2019.04.14. 23:03
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

A hálás cserejátékosok fordulója volt a szombati, négyen is pillanatok alatt eldöntötték a meccsüket. A labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában a Fradi, a Vidi és a Haladás is friss pályára lépőnek köszönheti győzelmét, míg a Kisvárda életmentő egy ponthoz jutott. Emellett „Kassaizás”, a forduló gólja és a forduló válogatottja két oldalon.
A hálás cserejátékosok fordulója volt a szombati, négyen is pillanatok alatt eldöntötték a meccsüket.
A labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában a Fradi, a Vidi és a Haladás is friss pályára lépőnek köszönheti győzelmét, míg a Kisvárda életmentő egy ponthoz jutott. Emellett „Kassaizás”, a forduló gólja és a forduló válogatottja két oldalon.

„Imádom ezt a csapatot és az országot” – mondta a női válogatott feljutása kapcsán Pat Cortina kapitány. A férfiak után a hölgyhokisokat is elit-vb-re vezető szakember Szűcs Andrásnak részletesen mesélt a magyar lányokkal végigjárt útról és a lehetséges jövőről is.

Nora Mörk nem gondolt a sérülésere. Az ETO-ba 14 hónapos kényszerszünet után visszatérő norvég klasszis nyári távozásáról, új klubjáról, Ambros Martínról és az újabb női kézilabda final fourról is mesélt Vincze Szabolcsnak.

És ha hétfő, akkor ezúttal is Népsport 4 oldalon.– a VVK-döntős Újpesti Dózsával, a magyarországi asztalitenisz-vb-kel, a birkózás stílusteremtő mesterével, Radvány Ödönnel, no meg az 1939-es FA-kupa-döntővel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik