Nyerd meg az Astra ajándékát!

Vágólapra másolva!
2012.03.08. 21:03
Az Astra-Bíró-Kert lányai új honlapot és szép mezeket kaptak nőnapra, s az ajándékokkal ők sem fukarkodnak. Hajtás után pompás széldzsekit...

Az Astra-Bíró-Kert lányai új honlapot és szép mezeket kaptak nőnapra, s az ajándékokkal ők sem fukarkodnak. Hajtás után pompás széldzsekit, értékes kertészeti utalványt vagy focilabdát nyerhetsz!Az Astra-Bíró-Kert lányai új honlapot és szép mezeket kaptak nőnapra, s az ajándékokkal ők sem fukarkodnak. Hajtás után pompás széldzsekit, értékes kertészeti utalványt vagy focilabdát nyerhetsz!

Imádjuk, ahogy sorra szépülnek meg a magyar női csapatok weboldalai, azt pedig még ennél is jobban, hogyha a szponzorok a csajok mellé állnak, és segítenek népszerűsíteni a klubokat. Most a Bíró-Kert és a Julius K-9 ajánlott fel egyenként 15.000 forint értékű nyereményt a csapat új honlapját bemutató játékunkra. Íme, ezeket lehet nyerni:

A tennivaló pedig a következő:

1. Lájkold az Astra Facebook-oldalát!

2. Válaszolj az alábbi kérdésre, és küldd el adataiddal egy gombnyomással!

A játékot 2012. március 15-én 22:00-kor zárom le, a nyerteseket véletlenszám-generátorral sorsolom, és másnap délig hirdetem ki a Kötényblog Facebook-oldalán. Ha a nyertesek tíz napon belül nem jelentkeznek a nyereményükért, az ajándékokat újrasorsolom. A nyerteseket email-ben is értesítjük.

Sok szerencsét kívánok!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik