Dzsudzsák üzenete a lányoknak

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2012.02.29. 10:02
A magyar válogatott sztárja nagyon élvezte a női csapattal közös fotózást. Balázst csak néhány mondat erejéig sikerült elkapnom tegnap, hisz...

A magyar válogatott sztárja nagyon élvezte a női csapattal közös fotózást. Balázst csak néhány mondat erejéig sikerült elkapnom tegnap, hisz érthetően minden percét leköti a ma esti meccsre való felkészülés, de így is örömmel szakított időt arra, hogy tolmácsolja jókívánságait a csajok felé. A magyar válogatott sztárja nagyon élvezte a női csapattal közös fotózást. Balázst csak néhány mondat erejéig sikerült elkapnom tegnap, hisz érthetően minden percét leköti a ma esti meccsre való felkészülés, de így is örömmel szakított időt arra, hogy tolmácsolja jókívánságait a csajok felé.

"Nagyon aranyosak voltak tegnapelőtt a lányok, sőt a fotózás erejéig az egyikük ide is adta a melegítőfelsőjét, ugyanis én éppen akkor érkeztem, és nem akartam civilben pózolni. Ezek után ez a legkevesebb, hogy a legeslegjobbakat kívánom nekik, és innen biztatom őket, hogy húzzák be a meccseket!

Hajrááá, Csajsziiiik :-)))"

A Kötényblog mindkét válogatottnak nagyon szurkol ma!

HAJRÁ, MAGYAROK!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik