Astra: kupagyőzelem és jótékonyság

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2012.05.17. 17:05
Az Astra visszavágott a bajnokságbeli vereségekért a Viktóriának, s ezzel vitrinjében tudhatja a Magyar Kupát. Mindemellett a pink mezes lányok...

Az Astra visszavágott a bajnokságbeli vereségekért a Viktóriának, s ezzel vitrinjében tudhatja a Magyar Kupát. Mindemellett a pink mezes lányok még jótékonykodtak is!Az Astra visszavágott a bajnokságbeli vereségekért a Viktóriának, s ezzel vitrinjében tudhatja a Magyar Kupát. Mindemellett a pink mezes lányok még jótékonykodtak is!

Akár az angol bajnokság záró fordulójában, úgy a Magyar Kupa döntőjében is az utolsó percekre maradt a döntés: valamennyi gól az utolsó negyedórában született, s Dombai-Nagy Anett csak a kilencvenedik percben döntötte el, kihez kerül idén a serleg. Története során először tehát az Astra-Bíró-Kert FC a győztes, ezúton is gratulálunk nekik!

VIKTÓRIA-TREND OPTIKA FC–ASTRA-BÍRÓ-KERT FC 1-2 (0-0)

Vezette: Gaál Gyöngyi (Török Katalin, Nagy Tímea)

Gólszerzők: Rácz (85), ill. Szabó (76), Dombai-Nagy (90)

Aranylányok

Az összefoglalóból az is kiderül, hogy az astrás csajok a menhelyi kutyák sorsát is szívükön viselik – ezért külön respekt nekik!A lányok egyúttal tiltakoztak az ukrajnai kutyamészárlások ellen is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik