Katona Szidónia (jobbra) Ceglédről igazolt a DVTK-hoz (Fotó: Dvtk.eu)

 

 

„Nagyon örülök annak, hogy a DVTK-hoz szerződhettem, hiszen mind a már meglévő csapat, mind a szurkolótábor nagyon szimpatikus számomra. Nagy húzóerő volt, hogy rendszeresen sokan vannak kint a meccseken, külső szemlélőként olyan a Diósgyőr, mint egy nagy család. Hatalmas meglepetés nem érhet, hiszen a csapattársaim többségét ismerem, ahogy az edzőmet is, hiszen dolgoztam velük. Olyan csapat leszünk, akik nem magukért, hanem a közösségért és a szurkolókért képesek hatalmasat alkotni” – nyilatkozta Katona Szidónia.

Völgyi Péter, az Aluinvent DVTK sportszakmai igazgatója abban bízik, hogy új játékosuk  rengeteget fog fejlődni a következő idényben. „Jól használja fizikai adottságait, bontja a védelmet, kívülről és gyűrű alól is veszélyes a rá jellemző és női mezőnyben ritkán látható lepörgéses dobással” – mondta.

Katona Szidónia a pályafutását a BEAC-ban kezdte, majd megfordult a Vasasnál, 2014-ben bajnokságot nyert a PINKK-Pécsi 424 csapatával, az előző három szezont pedig Cegléden töltötte.