Női kosárlabda: Milovanovics a Szpartak Moszkvához igazolt

Vágólapra másolva!
2010.05.26. 12:44
Horti Dóra mellett (aki a lengyel Lotos Gdyniában folytatja a pályafutását) a szerb Jelena Milovanovics sem marad a Sopron női kosárlabdacsapatában: az Euroligát sorozatban négy alkalommal megnyerő Szpartak Moszkvához igazol.

A Sopronnal két bajnoki címet és egy Magyar Kupát nyerő, s tavaly az Euroliga final fourjában is szóhoz jutó 21 esztendős kosárlabdázónak mozgalmasan telik a nyara. Ezekben a napokban Ausztráliában pihen, majd az Egyesült Államok felé veszi az irányt, ahol vendégül látja a Washington Mystics WNBA-ben játszó együttese. Az a klub, amely tavaly a második kör 24. helyén draftolta Milovanovicsot, s amelyben a tervek szerint jövőre szerepelni is fog.

„Remek feltételekkel kötöttük meg a szerződést Európa első számú klubjával. Jeca fizetése körülbelül tizenöt-húsz százalékkal lesz magasabb, mint Sopronban. Emellett kiváló játékostársai lesznek, és a csapat nyilvánvaló célja, hogy megvédje elsőségét az Euroligában, valamint bajnoki címet nyerjen Oroszországban" – lelkendezett a koasaras menedzsere, Peter Scott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik