Női kosár NB I: távozik Cziczás László a DVTK edzői posztjáról

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.04.22. 19:27
null
Cziczás László időkérés közben (Fotó: Koncz György)
Bár mindkét fél erős szándékát fejezte ki a közös munka folytatása iránt, végül mégsem tudott megállapodni az Aluinvent DVTK és Cziczás László az idény végén lejáró szerződés meghosszabbításáról: a vezetőedző két év után távozik az együttes éléről – írja hivatalos honlapján az NB I-es női kosárlabdacsapat.

 

„Az elmúlt két idényben a lehető legjobbat igyekeztem kihozni a csapatból, fantasztikus időszakot zártunk. Most úgy alakult, hogy nem folytatom a munkát Diósgyőrben, de bízom benne, hogy egyszer még újra a DVTK vezetőedzője lehetek. Köszönöm mindenkinek, aki segítette a munkámat” – idézi a klubhonlap Cziczás Lászlót, akinek irányításával tavaly bajnoki döntőt vívhatott az együttes, hajszál híján bejutott az Euroligába, a koronavírus-járvány miatt a közelmúltban félbeszakadt idényben pedig a második helyről várta a rájátszást.

„Váratlan változás ez a csapat életében, az elmúlt időszakban mindenki a közös munka folytatása mellett tette le a voksát. Sajnálom, hogy ez most mégis meghiúsult, ám úgy érzem, fog még Laci a nem is olyan távoli jövőben újra nálunk dolgozni – mondta Völgyi Péter sportszakmai igazgató, hozzátéve: az elmúlt időszak a folyamatos újratervezésről szól, szurkolóik, játékosaik, tulajdonosi körük, szponzoraik, támogatóik is nehéz napokat élnek át. – Folyamatosan alkalmazkodunk, próbáljuk a lehető leggyorsabban megtalálni Laci utódát, és tovább építeni a jövő DVTK-ját.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik