Női kosár NB I: menesztette olasz edzőjét a Győr

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.11.05. 15:22
Az együttes újabb bajnoki vereségét követően a Győr női kosárlabdacsapata menesztette az olasz Sandro Orlando vezetőedzőt és a helyére Milos Pavlovicsot nevezte ki.

„Egymás után négy vereséget szenvedett a csapat a bajnokságban, ami korábban nem nagyon fordult elő nálunk, ezért ma délelőtt egyeztettünk vezetőedzőnkkel, aki elismerte, az ő munkájának megítélését nagyban befolyásolják az eredmények” – nyilatkozta a klub honlapjának Fűzy András, a CMB Cargo Uni Győr elnöke.„Egymás után négy vereséget szenvedett a csapat a bajnokságban, ami korábban nem nagyon fordult elő nálunk, ezért ma délelőtt egyeztettünk vezetőedzőnkkel, aki elismerte, az ő munkájának megítélését nagyban befolyásolják az eredmények” – nyilatkozta a klub honlapjának Fűzy András, a CMB Cargo Uni Győr elnöke.

Orlando március óta irányította a Győrt.

Az új trénerrel, a szerb Milos Pavloviccsal egy plusz két éves szerződést kötött a Győr. A 34 éves szakember a szerb női válogatott másodedzője, s ott volt a 2015-ös Európa-bajnok és a 2016-os olimpiai bronzérmes csapat szakmai stábjában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik