Női kosár NB I: az új idényben is Íniguez lesz a soproni edző

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.07. 12:14
Török Zoltán, az Euroligában döntős, a magyar női kosárlabda NB I-et újra megnyerő Sopron Basket ügyvezető igazgatója az M1-nek megerősítette, a következő idényben is Roberto Íniguez látja el a vezetőedzői feladatokat

Az elmúlt 12 évben kilencszer, a legutóbbi négy kiírásban egyaránt bajnok együttesnél dolgozik a spanyol szakember és stábja a következő idényben is.

„Marad – felelte Török Zoltán ügyvezető igazgató a spanyol sikeredző maradását firtató kérdésre. – Látni kell, hogyjelenlegEurópa, sőt talán a világ kosárlabdájában is ő az egyik legkeresettebb edző. Nem azért, mert neki van a legtöbb Euroliga-győzelme, hanem többek között azért, amit a mi csapatunknál is véghez vitt. Ezért el lehet képzelni, hogy európai és tengerentúli csapatoknál is kiszemelt, de száz szónak is egy a vége, Roberto Íniguez a következő szezonban is a Sopron vezetőedzője lesz, a teljes spanyol, baszk stábjával.”Az elmúlt 12 évben kilencszer, a legutóbbi négy kiírásban egyaránt bajnok együttesnél dolgozik a spanyol szakember és stábja a következő idényben is.

„Marad – felelte Török Zoltán ügyvezető igazgató a spanyol sikeredző maradását firtató kérdésre. – Látni kell, hogyjelenlegEurópa, sőt talán a világ kosárlabdájában is ő az egyik legkeresettebb edző. Nem azért, mert neki van a legtöbb Euroliga-győzelme, hanem többek között azért, amit a mi csapatunknál is véghez vitt. Ezért el lehet képzelni, hogy európai és tengerentúli csapatoknál is kiszemelt, de száz szónak is egy a vége, Roberto Íniguez a következő szezonban is a Sopron vezetőedzője lesz, a teljes spanyol, baszk stábjával.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik