Női kosár: megszólalt a magyar himnusz a tiranai edzésen

Vágólapra másolva!
2018.11.17. 11:27
Még a himnusz is megszólalt a magyar női kosárlabda-válogatott edzése közben. 17 órától Albánia–Magyarország Európa-bajnoki selejtezőt rendeznek Tiranában.

Kányási 25 – ebben a mezben mozgott a szombat délelőtti tiranai dobóedzésen Fegyverneky Zsófia, ami mutatja, hogy a magyar válogatott rutinos irányítójának visszatérése meglehetősen hirtelenre sikerült. Goree Cyesha eközben a 14-es dresszt öltötte magára, ami eredetileg Krivacsevics Tijanáé, akinek a helyére bekerült a keretbe.

„Könnyen meghoztam a döntést arról, hogy jövök – árulta el érdeklődésünkre Goree.Az előző idényben számított rám a szövetségi kapitány, most eredetileg más szerepet szánt volna nekem, mint akkor, de erre nem volt lehetősége. A Veneziától kaptam némi szabadidőt, Székely Norbert múlt szombaton hívott fel, s bár volt elképzelésem arról, mit csinálok majd, de meg tudtam oldani, hogy csatlakozzak a válogatotthoz. Örülök, hogy itt lehetek, nagyszerűek a csapattársak és Székely Norbert edzői felfogása is lenyűgöző. Két alkalommal már együtt készültem a kerettel korábban, tehát ismerős helyre érkeztem. Tudtam, hogy milyen ritmusban dolgozik a kapitány, megértettem, mit vár el, szóval nagyon könnyen visszarázódtam.”

Az átmozgatás közben a helyiek – a hangrendszer ellenőrzése miatt – lejátszották a magyar himnuszt, úgyhogy a játékosok és a stáb gyorsan vigyázzba is állt a kezdőkörnél. A mieink előtt edzett az albán csapat, amely bizonyára mindent megtesz, hogy szoros eredményt érjen el nemzeti csapatunk ellen a 17 órakor kezdődő Európa-bajnoki selejtezőn a főváros takaros, piros-fehér színekben pompázó csarnokában.

KOSÁRLABDA
NŐI EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐ
17.00:
Albánia–MAGYARORSZÁG

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik