NBA: Odom felépült, és felfedte legféltettebb titkait

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.30. 17:25
null
Az Us-magazin címlapja (Fotó: usmagazine.com)
Lamar Odom, a korábbi NBA-sztár megtörte a csendet, és hosszú interjút adott az Us magazinnak, melyben többek között korábban el nem mondott titkait is felfedte, kezdve a drogozástól, rosszullétén és felépülésén át, felesége megcsalásáig, valamint arról is beszélt, milyen szerepe volt a lányának abban, hogy ma már tisztának mondhatja magát.

A 37 éves Lamar Odom januárban sikerrel teljesítette egy San Diegóban található rehabilitációs központ programját, így a Las Vegas-i bordélyházban történt eszméletvesztése és a hosszúra nyúlt felépülése után az Us magazinnak mesélt, eddig el nem mondott titkairól.

Odom elárulta, hogyan és hol kapta drogozáson először korábbi felesége, Khloe Kardashian.

„Két évvel azelőtt, hogy szakítottunk, a »férfibarlangomban« voltam, amikor először rajtakapott. Nagyon csalódott volt, akárcsak én. Az a szomorú, hogy nem tudom, én miért keseredtem el: azért mert valóban drogoztam, vagy azért mert rájött. Ezt követően végig tudta, hogy kokainozok, és nem mondom, hogy elfogadta, de tolerálta ezt.”

A korábbi kosárlabdázó azt is elmondta, üzleti döntés volt belevágni Khloe Kardashiannal közös valóságshow-jukba, ami további lehetőségeket nyitott meg előtte is. Olyanok is megismerték, közeledni kezdtek felé, akik amúgy semmit sem tudtak a kosárlabdáról. Azzal, hogy ő volt Khloe férje és szerepelt a tévében, nagyon csábítóvá vált, a nők szemében, így ekkor kezdte el megcsalni a feleségét.

„Prostituáltak lógtak még az ajtófélfáról is. Ha van egy dolog, amit bánok, az az, hogy a házasságom alatt több afférom is volt különböző nőkkel. Ilyenkor azt kívánom, bárcsak a gatyámban tartottam volna a ...”

Miután Khloe 2013 decemberében elvált tőle, Lamar Los Angelesbe költözött, és egyértelműen a drogok felé fordult.

„Jamie Sangouthai barátommal új szintre emeltük a droghasználatunkat. Nem próbáltam megmenteni a házasságom, állandóan csak be akartam tépni, csak a drogokról szólt az életem. Valószínűleg emiatt is jött el hamarabb a pályafutásom vége is.”

Lamar Odom ma már tisztának vallja magát (Fotó: usmagazine.com)
Lamar Odom ma már tisztának vallja magát (Fotó: usmagazine.com)

A kosaras arról a bizonyos éjszakáról is szót ejtett, amikor egy bordélyházban eszméletlenül találtak rá.

„Egyedül voltam otthon, unatkoztam. Csak szórakozni akartam egy kicsit, bedobtam egy italt. De hogy részeg lettem volna, vagy drogoztam volna? Egyáltalán nem. Csak arra emlékszem, hogy két nővel feküdtem az ágyban, aztán elaludtam. Ennyi. Négy nappal később, amikor felébredtem, próbáltam kitépni a csöveket a számból.”

A felépülése közben Khloe végig mellette állt, és a pályafutása során a Los Angeles Clippers, majd Lakersben, illetve a Miami Heatben és a Dallas Mavericksben is megforduló kosaras elmondása szerint nagy szerepe volt abban, hogy visszanyerte a memóriáját, az emlékeit. Ezt követően újra visszaesett, ám lánya ultimátumot adott neki, így ma már tisztának vallja magát.

„A lányom ultimátumot adott: vagy segítséget kérek, vagy nem beszél velem többet. Valószínűleg a viselkedésemből szúrta ki. Legutóbb végigcsináltam a harminc napot a rehabon, sokat tanultam a függőségről, ami egy agyi betegség. Amikor az agyunk beteg, a önkéntelen döntéseknek vagyunk kitéve. Ez nagyon fontos volt. A gyerekeim nagyon féltek, hogy az apjuk nem lesz ott velük. Jó volt, amikor meglátogattak.”

Az interjú végén természetesen adódott a kérdés, a rehabilitációs intézetben eltöltött harminc nap után jelenleg tiszta-e.

„Természetesen. Józanul élek, drogok nélkül, ez pedig jó érzés.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik