NBA: a Spurs és a Raptors is lezárta a párharcát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.28. 07:45
Az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) rájátszásában a San Antonio Spurs 103–96-ra legyőzte a Memphis Grizzliest, míg a Toronto Raptors Milwaukee-ban verte meg a Buckst 92–89-re – mindkét győztes csapat 4–2-es összesítéssel jutott be a főcsoport-elődöntőbe.

A San Antonio győzelmében (és az egész párharcban) kulcsszerepe volt a majdnem hibátlan dobóteljesítménnyel 27 pontot szerző Tony Parkernek és a 29 egységig jutó Kawhi Leonardnek. A Spurs, története során negyedszer jutott tovább a rájátszásban a Grizzliesen – az előző szezonhoz hasonlóan ezúttal is az első körben tette ezt –, a következő körben a Houston Rockets-cel találkozik.

A Toronto Raptors hiába vezetett már 25 ponttal is a Milwaukee Bucks ellen (71–46), a hazaik ledolgozták a különbséget – alig több, mint három perccel a vége előtt, már Giannis Antetokounmpóék vezettek 80–78-ra. A kanadai gárdánál 32 pontig jutott DeMar DeRozan, a végjátékban pedig kulcsszerepet vállalt Cory Joseph. Már a folytatásban megismétlődik a tavalyi Keleti főcsoportdöntő, hiszen a Raptors a Cleveland Cavaliersszel küzd meg a továbbjutásért.

A mérkőzésekről bővebben ide kattintva olvashat!

NBA, RÁJÁTSZÁS
KELETI FŐCSOPORT, NEGYEDDÖNTŐ, 6. MÉRKŐZÉSEK
Milwaukee Bucks–Toronto Raptors 89–92
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc végeredménye: 2–4
Memphis Grizzlies–San Antonio Spurs 96–103
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc végeredménye: 2–4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik