Kosárlabda: visszatér a magyar válogatott irányító a Falcóhoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.31. 08:35
null
Govens (40) visszatér Szombathelyre (Fotó: Földi Imre)
A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Falco KC Szombathely hivatalos honlapján vasárnap este megjelent közlemény szerint újra a csapat játékosa lett a magyar válogatott irányító, Govens Darrin, aki az elmúlt hónapokat a Nyizsnyij Novgorodnál töltötte.

A szombathelyi klub közleménye szerint újra az együttest erősíti a honosított irányító, Govens Darrin, aki ismét a 40-es számú mezt fogja viselni a Falcóban.

„Hosszas egyeztető tárgyalásoknak és kitartásunknak köszönhetően Govens Darrin visszakerül szeretett klubunkhoz, korábbi sikereinek helyszínére, Szombathelyre. Govens iránt hazánkból és más, erősebb bajnokságokból is érdeklődtek, de örömmel közölhetem, hogy a minszki, majd a nyizsnyij novgorodi kitérő után újra Szombathelyen szórhatja a pontokat kiváló honosított játékosunk” – idézi a Falco honlapja Gráczer György ügyvezetőt.

A klub honlapja beszámol arról is, hogy Govens játékengedélye már megérkezett az oroszországi Nyizsnyij Novgorodból, be is nyújtották a Magyar Kosárlabda-szövetséghez, így vélhetően, január 5-én – a 31. születésnapján –, a Sopron elleni bajnokin már pályára is léphet.

Govens fél évre szóló szerződést kötött a Falcóval.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik