Kosárlabda: a szolnoki edzőt igazoltató rendőröket ütöttek el

B. Ö. B.B. Ö. B.
Vágólapra másolva!
2019.03.18. 21:47
Súlyos közúti baleset szemtanúja volt Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj vezetőedzője, akit nagyon megviseltek a történtek, ezért nem is lesz ott szerdán csapata Körmend elleni rangadóján.

Vasárnap hajnalban Tompánál két igazoltató rendőrt ütött el egy kisbusz, amely fékezés nélkül csapta el a járőröket. Úgy tudni, a jármű sofőrje elaludt, a rendőrök több métert repültek, egyiküket súlyos, életveszélyes állapotban szállították a szegedi klinikára, társát Kiskunhalasra vitték.Tompánál két igazoltató rendőrt ütött el egy kisbusz, amely fékezés nélkül csapta el a járőröket. Úgy tudni, a jármű sofőrje elaludt, a rendőrök több métert repültek, egyiküket súlyos, életveszélyes állapotban szállították a szegedi klinikára, társát Kiskunhalasra vitték.

A szörnyű eset úgy kapcsolódik a sporthoz, hogy a rendőrök éppen a szombat esti, PVSK elleni vereség után hazafelé, Szerbiába tartó szolnoki vezetőedzőt, Dragan Alekszicset igazoltatták, aki közvetlen közelről élte át a szörnyűséget, de szerencsére neki nem esett baja.

„Dragan egy méterre állt a rendőröktől, a baleset után ő ért oda először hozzájuk, elképesztő sokk, trauma érte, ezért még otthon, családjával van. Nagyon bízom benne, hogy a két rendőr minél hamarabb felépül, és remélem, a vezetőedzőnk is vissza tud térni hozzánk valamikor még ezen a héten” – nyilatkozta az M4 Sport kosárlabda-magazinjában Báder Márton, a Szolnok sportigazgatója, aki hozzátette, az elmúlt napokban Alekszics segítői, Jakab Máté és Szarvas Gábor tartották az edzéseket és a szerdai, Körmend elleni rangadón is ők meccselnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik