Kosár: „Sz.r a védekezésünk” – Hanga nem fogta vissza magát

Vágólapra másolva!
2017.11.01. 11:26
Hanga Ádám, az FC Barcelona kosárlabdacsapatának magyar válogatott kiválósága nem fogta vissza magát, amikor a katalánok közelmúltbeli teljesítményéről kérdezték.

A Barcelona október 15-én 102–58-ra kiütötte az Obradoirót, azóta viszont sorozatban ötször kapott ki, háromszor az Euroligában és kétszer a bajnokságban. Az As napilap krízisről, Hanga Ádám pedig borzasztóan gyenge védekezésről beszél a katalán klub kapcsán.Az As napilap krízisről, Hanga Ádám pedig borzasztóan gyenge védekezésről beszél a katalán klub kapcsán.

„Muszáj változtatnunk, mert sz.r a védekezésünk – mondta Hanga a RAC1 rádióállomásnak. – Legutóbb a Manresa játékosaként veszítettem el sorozatban öt meccset. Nem tudom, mi lesz ennek a vége, de a probléma a védekezésünkből adódik.”

„Ha hazai pályán száz pontot kapsz, akkor nagyon nehéz nyerni. Csapatként kell gondolkodnunk és felmérnünk, hogy miben kell fejlődnünk” – utalt Hanga a Murciától elszenvedett 97–94-es vereségre.

A Barcelona előtt pénteken nyílik esély a javításra, amikor az Olympiakoszt fogadja az Euroligában, majd vasárnap a Bilbao vendégeként lép pályára a bajnokságban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik