Karanténkirály: Dávid Kornél trükközött, Németh István szavalt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.05.09. 08:03
A Sport Tv Karanténkirály műsorának szombati adásában Dávid Kornél, hazánk eddigi egyetlen NBA-játékosa egykori válogatottbeli csapattársával, Németh Istvánnal „méri össze az erejét”.

Dávid Kornél szerint a kosárlabda olyan, mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni, ezért bemutatott egy kosaras trükköt. Előtte azonban egy könnyed kávét is elfogyasztott, amiből nyilvánvalóvá vált, hogy a kosarasoknál ez így megy – a korábban Európa-bajnokságot és aranygyűrűt nyerő francia Boris Diaw-nak például mindig volt egy kávégépe az öltözőben, mikor még az NBA-ben játszott.

Dávid Kornél egykori válogatottbeli csapattársa, Németh István más taktikát választott, ő a művészi hajlamát domborította ki, és a Kelemen Kabátban zenekar „Áll a bál” című dalának első sorait szavalta el nagyon érzelmesen.

Nem titok, a két sportoló nagyon jó barátságot ápol, így nyilvánvalóan folyamatosan ugratták egymást, ahogyan azt egymás produkciójának értékelésén is láttuk.

A Sport1-en szombaton 19:45-től látható műsorban Scherer Péter pontozza a produkciókat. Azt elárulhatjuk, Németh István szavalása nem marad válasz nélkül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik