Ivkovics Sztojan lehet, hogy távozik, de az alapokat letette. Férfi kosárválogatottunk kapitánya Bobory Balázsnak nemcsak az Eb-selejtezőről és a mögötte és mellette álló csapatról, hanem a sportágban felvállalt konfliktusairól is beszélt.

Szilágyi Áron visszatért az aranyútra. Kétszeres olimpiai bajnok kardvívónk Kovács Erikának elmondta, hogy mi a jelentősége a varsói világkupa-győzelemnek, hogy miként készül két számban Tokióra, és hogy ezzel mennyire sikerült feledtetnie önmagának 2019-et.

Eppel Márton megújult Bernd Storck keze alatt. A Cercle Bruges támadója örül, hogy újra Európában játszhat, és nem is olyan titokban már címeres mezben és az Európa-bajnokságon látja magát. Pietsch Tibor interjúja.

Újabb nyolc csapat mutatkozott, illetve mutatkozik be a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Két oldalon minden, amit a BL e heti két játéknapjáról tudni érdemes.

A koronavírus-járvány újabb fejezetei. Elhalasztott asztalitenisz-vb, elmaradó Sopron-kosármeccs – és már az olimpiát is rebesgetik…

• És ha szerda, akkor ezúttal Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon.