A Ferencváros végig kiélezett, izgalmas csatát vívott a Ludogoreccel a labdarúgó BL-selejtező első meccsén, s mivel a döntetlennel záruló első félidő után a folytatásban a Ferencváros egyik új szerzeménye, az ukrán Olekszandr Zubkov góljára már nem érkezett válasz a bolgároktól, az FTC előnnyel várja a jövő heti visszavágót. Csütörtökön az Europa-ligában is bemutatkoznak kupacsapataink, annak reményében lépnek pályára, hogy olyan eredményt érnek el, amellyel nyugodta(bba)n várhatják a jövő heti visszavágót. A felvidéki Dunaszerdahely hazai pályán próbál meg előnyt szerezni. Minderről részletes beszámoló a csütörtöki Nemzeti Sportban.

Gulyás István a férfi kézilabda-válogatott új szövetségi kapitánya, az 51 éves szakember segítője Chema Rodríguez lesz, a megbízás a 2022-es magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokság végéig tart. Az új kapitánnyal Simon József beszélgetett.

Az NBA-t már régen elengedte, és úgy érzi, a lehető legjobb helyen és klubnál játszhat a Barcelona magyar légiósa Hanga Ádám, aki 2+1 évvel meghosszabbította a 2020-ban lejáró szerződését. Fazekas Zoltán interjúja.

„Amire vágytam, elértem” – mondta korábban a Fehérvárban és a jégkorong-válogatottban is alapembernek számító bekk, Orbán Attila, aki a Hokiklub Budapest csapatkapitányaként zárta le pályafutását, 29 évesen visszavonul

Vészjósló hűvös. A pokoli hőség Spielbergben kifogott a Mercedesen, a silverstone-i versenyhétvégén azonban majd' 15 fokkal hűvösebb lesz, ami a lendületes pályán egyértelmű favorittá teszi az ezüstnyilakat. Zsoldos Barna háttéranyaga.

A férfiak negyeddöntője után kiderült, hogy az újabb rekordban százados Roger Federer és Rafael Nadal 2008 után először találkozik a sportág szentélyében. A wimbledoni Grand Slam-tornáról Klein Ron tudósított.

A Gyulai Memorialon mutatkozott be profiként a 21 amerikai éves gátfutó, Grant Holloway, rögtön győzelemmel, nem csoda, hogy a következő időszak egyik legnagyobb tehetségének tartják. Vincze Szabolcs írása.

Az amerikai sportok kedvelői most is megtalálják lapunkban a témához kötődő négyoldalas mellékletünket. Az Arsenalban nevelkedett, a spanyol élvonalban teljesedett ki, de a tengerentúlon lett igazi sztár az MLS-t uraló Carlos Vela; Reflektorfényben az angyalok városa: a két Los Angeles-i NBA-klub a nyári átigazolási időszak főszereplője.