Férfi kosár: trükk – irreális Hangáék megtartása a Baskoniának?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.19. 09:00
Az El Mundo Deportivo újságírója úgy véli, a Baskonia kosárlabdacsapata csupán trükközik azzal, hogy Hanga Ádámnak és Shane Larkinnak megajánlotta ugyanazt a szerződést, amit a Barcelona kínált.

Mint ismert, a Barcelona nemrég bejelentette, hogy hároméves megállapodást kínált Hanga Ádámnak, csakhogy később a magyar kosaras eddigi klubja, a Baskonia – élve a szabályok adta lehetőséggel – megajánlotta neki ugyanazt a (hírek szerint évi 2.5 millió eurós fizetést tartalmazó) szerződést, vagyis jelen állás szerint megtarthatja a játékost. a Baskonia – élve a szabályok adta lehetőséggel – megajánlotta neki ugyanazt a (hírek szerint évi 2.5 millió eurós fizetést tartalmazó) szerződést, vagyis jelen állás szerint megtarthatja a játékost.

Az El Mundo Deportivo azonban úgy véli, a Baskonia pusztán azért húzta meg ezt a lépést, hogy ezáltal átigazolási díjra tegyen szert a két kosarasért a Barcelonától, amely nem titkoltan továbbra is első számú célpontjaként tekint Hangára és Larkinra. Több, az üggyel foglalkozó spanyol portál szerint a Baskonia költségvetését nézve a klubnak túlságosan nagy terhet jelentene a Hangának és Larkinnak megajánlott szerződés.

A spanyolok egyébként úgy tudják, hogy Hanga magyar és nemzetközi ügyvédekhez fordult, hogy átnézzék a Baskoniától kapott szerződést, hogy az valóban megfelel-e a Barcelona által ajánlott feltételeknek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik