„A legfontosabb számunkra, hogy ne történjen meg velünk az, ami előtte megtörtént, hogy nagyon-nagyon jól játszottunk, kikaptunk egy meccsen, de ez az egy meccs nem csak ez az egy meccs lett, hanem jött egy négy-öt mérkőzéses vereségsorozat. Ezért a legfontosabb most a következő mérkőzés, arra kell figyelnünk, hogy ne essünk vissza abba a gödörbe, amiből nagyon nehéz volt a legutóbb is kilábalni. Most kikaptunk egy meccsen, ez megtörténhet, mert mindig ki lehet kapni egy mérkőzésen – igaz, Athénban nem játszottunk annyira rosszul. De most nincs más választásunk, minthogy a következő találkozóra koncentráljunk. A következő ellenfél kicsit speciális, hiszen a Málaga ellen játszunk, amelytől néhány héttel ezelőtt kikaptunk, és az nagyon fájó vereség volt. Merthogy a spanyol bajnokságban kaptunk ki otthon, az öt-hat meccses vereségsorozatunk közepén” – nyilatkozta Hanga Ádám a Sport 24-nek.

A magyar kosaras – az Euroleague.net szerint – három pontot szerzett, hat lepattanót gyűjtött be, két asszisztja volt, és ő töltötte a legtöbb időt – 25 percet – a pályán a vendégcsapatból.

Hanga Ádám arról is beszélt, hogy a január rendkívül fontos a Barcelona számára, méghozzá azért, nehogy a csapat leszakadjon a legjobb nyolctól, a célja sokkal inkább az, hogy bekerüljön oda az Euroliga tabelláján.

„Fontos több okból is a január, nagyon sokat játszunk idegenben, nagyon erős csapatok ellen, ezért is lényeges, hogy tartsuk a jó formát. Illetve február közepén lesz a kupa, ami nagyon fontos sorozat Spanyolországban. Szeretnénk oda jó formában érkezni” – tette hozzá a magyar klasszis.