Férfi kosár NB I: Ivkovics visszatér a Kaposvárhoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.22. 08:43
Ivkovics Sztojan lett a magyar élvonalban szereplő kaposvári férfi kosárlabdacsapat új általános igazgatója – adta hírül a klub a hivatalos honlapján.

Mint néhány napppal ezelőtt megírtuk, a Kaposvár szerződést bontott az összes játékosával – Puska Zoltán ügyvezető ezzel kapcsolatban elmondta, ez azért történt meg, mert tiszta lappal szeretnének indulni.a Kaposvár szerződést bontott az összes játékosával – Puska Zoltán ügyvezető ezzel kapcsolatban elmondta, ez azért történt meg, mert tiszta lappal szeretnének indulni.

A klubnál most bejelentették: folyamatosan azon dolgoznak, hogy kialakuljon a keret a 2019–2020-as idényre, az viszont már biztos, hogy Ivkovics Sztojan, a magyar férfiválogatott szövetségi kapitánya visszatér a gárdához, s ő lesz a Kaposvár általános igazgatója, míg a csapat vezetőedzője marad Fekete Ádám, csatlakozik viszont a stábhoz Szőke Balázs is, aki korábban játékosként már volt a Kaposvárnál.

„A játékosokkal kapcsolatban szeretném elmondani, hogy a szerződésbontásokkal nem az volt a célunk, hogy nem akarunk versenyképes fizetést adni. Az eredményesség függvényében szeretnénk előrelépni ezen a téren is. Azért kellett mindezt megváltoztatni, mert az a rendszer, ami eddig volt, nem működőképes, illetve nem volt eredményes. Itt pedig ez a legfontosabb. Egy olyan struktúrát szeretnénk felépíteni, ami az eredményesség elérését segíti. Folyamatosan tárgyalunk a szerződésekről a játékosokkal. Már közel járunk a megállapodásokhoz. A jövő héten bejelentjük az első konkrétumokat ezzel kapcsolatban” – árulta el Puska Zoltán ügyvezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik