Férfi kosár NB I: hetekre kidőlt a Falco egyik legjobbja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.05. 14:32
Hosszú időre elveszítette egyik legjobb játékosát, Evan Bruinsmát a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – írja a bb1.hu. A 26 éves amerikai erőcsatár a Sassari elleni Európa-kup-mérkőzés után szombaton Debrecenben még vállalta a bajnokit – bár már akkor is fájdalmai voltak –, azóta kiderült, hogy sérve van, és műteni kell.

„Sajnos nagyon érzékenyen érint minket Bruinsma kiválása, hiszen az egyik legjobb játékosunkról van szó. Fájdalmai ellenére Debrecenben még vállalta a játékot, de az orvosok a hétvégén megállapították, hogy sérve van, amit meg kell műteni, így egy jó darabig nem számíthatunk rá. Azért is fájó, mert ez nem egy kimondott sportsérülés, de az élet így hozta, nem tudunk mit csinálni” – mondta Gasper Okorn, a Falco vezetőedzője a bb1.hu-nak.„Sajnos nagyon érzékenyen érint minket Bruinsma kiválása, hiszen az egyik legjobb játékosunkról van szó. Fájdalmai ellenére Debrecenben még vállalta a játékot, de az orvosok a hétvégén megállapították, hogy sérve van, amit meg kell műteni, így egy jó darabig nem számíthatunk rá. Azért is fájó, mert ez nem egy kimondott sportsérülés, de az élet így hozta, nem tudunk mit csinálni” – mondta Gasper Okorn, a Falco vezetőedzője a bb1.hu-nak.

A szakportál azt írja, Bruinsma hazautazik az Egyesült Államokba, és ha minden jól megy, december 15-én, a Kecskemét elleni bajnokin térhet vissza a parkettre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik