Adam személyében egy rendkívül alázatos és szimpatikus játékost ismertünk meg, aki előtt biztosak vagyunk, hogy nagy jövő áll, ezúton is sok sikert kívánunk a további pályafutásához. A céljaink elérése érdekében azonban úgy ítéltük meg, hogy a csapatnak erősítésre van szüksége, és mivel a bajnokság ezen szakaszában jóformán csak idegenlégiósok jöhetnek számításba, a váltás mellett döntöttünk– mondta a váltással kapcsolatban Becsky István, a DEAC szakosztályvezetője.

Már a helyettesét is bejelentették, aki nem más, mint az előző szezon alapszakaszának legértékesebb játékosa, Tomiszlav Ivosev. A magyar útlevéllel is rendelkező, de légiósnak számító Ivosev a 2017–2018-as szezont Kaposváron töltötte, ahol dupladupla-közeli átlaggal, meccsenkénti 20 ponttal 9.1 lepattanóval, 2.8 szerzett labdával, és 2.4 gólpasszal emelkedett ki a mezőnyből. A 201 centis, 3-as és 4-es poszton is bevethető játékos az utóbbi időben a 3x3-as szakágban halmozta a sikereket: csapata, a Novi Sad al-Vahda hibátlanul, 32–0-s mérleggel nyerte meg a sportág legrangosabb nemzetközi klubtornáját, a World Tour Masters-t.

Bár Ivosev szerződtetése már megtörtént, a szombati, Falco elleni összecsapáson még biztosan nem számíthat rá Berényi Sándor vezetőedző, így leghamarabb a következő fordulóban, Szolnokon léphet pályára új csapatában.