Férfi kosár: Keller Ákos hazatért, Körmenden folytatja

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.09.02. 18:01
Keller Ákos hazatért – a magyar válogatott center a Körmend férfi kosárlabdacsapatánál folytatja pályafutását.

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport értesülései, a 30 éves Keller Ákos szerződtetését a körmendi együttes hétfőn a közösségi oldalán is erősítette meg – a klub azt nem tudatta, hány évre írt alá a center, ám néhány napja Keller menedzsere, Vinkó László arról beszélt, hogy a megállapodásba mindenképpen bekerül egy opciói, melynek értelmében a magasember bármikor kiléphet a körmendi szerződésből, ha jobb ajánlatot kap. a Nemzeti Sport értesülései, a 30 éves Keller Ákos szerződtetését a körmendi együttes hétfőn a közösségi oldalán is erősítette meg – a klub azt nem tudatta, hány évre írt alá a center, ám néhány napja Keller menedzsere, Vinkó László arról beszélt, hogy a megállapodásba mindenképpen bekerül egy opciói, melynek értelmében a magasember bármikor kiléphet a körmendi szerződésből, ha jobb ajánlatot kap.

A magyar válogatott csapatkapitánya, a 208 centiméter magas Keller tavaly nagy reményekkel igazolt a francia élvonalban szereplő Pau-Orthezhez, karrierje során először belevágván a légióséletbe. Ám mielőtt elkezdődött a szezon, máris kidőlt, hiszen a hollandok elleni győztes, amszterdami világbajnoki selejtező után, az olaszok elleni hazai meccs előtt vakbélgyulladással kórházba került.

Megműtötték, rehabilitációja sokáig elnyúlt, s novemberig nem lépett pályára új együttesében. Noha többször is hasznosan játszott csereként, alapvetően kiegészítő szerepet kapott, s végül a bajnoki negyeddöntőben fejezte be a rájátszást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik