Férfi kosár: Dzunics Paksról távozik, de az NB I-ben maradhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.28. 11:26
Távozik posztjáról a férfi kosárlabda-bajnokságban bronzérmes Atomerőmű SE szakvezetője, Dzunics Braniszlav. A trénert külföldi klubok is megkeresték, de akár a honi élvonalban is folytathatja.
„Eldöntöttem, hogy nem maradok Pakson – nyilatkozta Dzunics Braniszlav a teol.hu-nak. – Tóth János szakosztályelnök szerette volna, hogy maradjak, de már vele is közöltem, hogy máshol képzelem el a jövőmet. Jól éreztem magam Pakson, kitűnő volt a kapcsolatom a vezetőséggel, s a pályán is sikeresek voltunk. Tavaly ezüstöt, idén bronzérmet szereztünk a bajnokságban, ám vágyom a levegőváltozásra, az új kihívásra.”

Az edző megerősítette a honlap információit, melyek szerint idehaza a Körmend és az Alba is megkereste.

„Igaz, de nincs szó megállapodásról. Nagyon régóta élünk Magyarországon a családdal, lassan le kellene telepednünk valahol. Nem titok, Székesfehérváron éreztük magunkat a legjobban. Bajnokságot és kupát nyertem két éve az Albával, a vezetők is nagyon szeretnék, hogy visszatérjek. De még egyszer mondom, egyelőre nem dőlt el semmi. Vannak külföldi megkereséseim is, erről azonban nem szeretnék többet mondani. Két héten belül eldől, hogy hol folytatom.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik