Férfi kosár: az Atomerőmű edzője távozott, a Soproné lemondott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.07. 23:53
Távozott posztjáról Gediminas Petrauskas, a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Atomerőmű vezetőedzője, míg a Sopront irányító Sabáli Balázs felajánlotta lemondását.

A férfi kosárlabda NB I 12. fordulójának szombati mérkőzéseit követően három vezetőedző is távozott posztjáról!három vezetőedző is távozott posztjáról!

Elsőként, nem sokkal a szegedi mérkőzés után a BB1.hu jelentette: Sztojan Ivkovics vezetőedző rövid időn belül másodszor is felajánlotta lemondását, és a szolnoki vezetők ezúttal el is fogadták azt. A folytatásban Kmézics Zorán készíti fel a csapatot, amely szombaton hosszabbítás után kapott ki a Szegedtől.

A KTE elleni vereséget követően az Atomerőmű a honlapján hozta nyilvánosságra, hogy megválik a litván szakvezetőtől, Gediminas Petrauskastól. Utódlásáról később döntenek.

A késő esti mérkőzés után pedig Sabáli Balázs, a soproniak vezetőedzője jelentette ki a BB1.hu szakportálnak, hogy felajánlotta lemondását, és bízik benne, a vezetőség el is fogadja a döntését. A Sopron szombaton hazai pályán a Falcótól kapott ki.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik