Női kosár: nem hagyja el a DVTK-t Medgyessy, vezérként tekintenek rá

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.04.30. 10:33
null
Medgyessy Dóra marad a DVTK-ban (Fotó: Dömötör Csaba)
A női kosárlabda NB I-ben szereplő DVTK hosszabbított 33 esztendős játékosával, Medgyessy Dórával.

 

A 2019-es bajnoki döntős Aluinvent DVTK Miskolctól távozott eddigi edzője, Cziczás László, azonban szerződést hosszabbított a klubbal irányítója, a jövő évi tokiói ötkarikás szereplésre eséllyel pályázó 3x3-as válogatott alapembere, Medgyessy Dóra. A korábban a Ceglédet erősítő 33 esztendős játékos két éve igazolt Borsod megyébe és ott pattogtatja majd a labdát a 2020–2021-es idényben is.

„Óriási kihívást jelent a DVTK-ban játszani, nagyon megszerettem a csapatot, a stábot és a szurkolókat – mondta el csapata honlapjának Medgyessy Dóra. – Egy hatalmas családnak lehetek itt a megbecsült tagja, amelyből még sokáig nem akarok kiszakadni. Ezért nem is volt kérdés, hogy maradok. A következő évadba ugyanakkora lendülettel fogom belevetni magam, mint eddig, hiszen a megújuló csapattal is jó eredményeket szeretnék elérni és az olimpiai szereplés lehetőségét is ki akarom harcolni!”

Völgyi Péter, a DVTK sportszakmai igazgatója hozzátette, Medgyessytől azt várja, hogy igazi vezérként segítse át az együttest a nehezebb pillanatokon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik