Videó: Zsóri Dániel kézilabdás párja lábbal is jól bánik a labdával

Vágólapra másolva!
2020.04.01. 11:01
Borgyos Panna, a DVSC 19 éves kézilabdázója megmutatta, lábbal sem bánik ügyetlenül a labdával. A dekázásban párja, Zsóri Dániel, a Mol Fehérvár FC Puskás-díjas futballistája segített neki.

A 19 esztendős Zsóri tavaly a Debreceni VSC színeiben mutatkozott be az NB I-ben, ráadásul első mérkőzésén ollózós győztes gólt rúgott a Ferencváros ellen a 93. percben. Ezt a találatot választották meg 2019 legszebb góljának, így a 2000-ben született fiatal csatár lett a 2009-ben alapított Puskás-díj első magyar nyertese. Zsóri a tavasszal az NB II-es Budaörsben kapott játéklehetőséget a Fehérvár és a Pest megyei klub közötti kooperációs szerződésnek köszönhetően.

A korosztályos válogatott Borgyos Panna a 2016–2017-es évadban debütált a női kézi NB I-ben a DVSC játékosaként. A fiatal irányító a mostani idényben kilenc bajnoki meccsen jutott szóhoz a Debrecenben, összesen tizenhárom gólt dobott. a 2009-ben alapított Puskás-díj első magyar nyertese. Zsóri a tavasszal az NB II-es Budaörsben kapott játéklehetőséget a Fehérvár és a Pest megyei klub közötti kooperációs szerződésnek köszönhetően.

A korosztályos válogatott Borgyos Panna a 2016–2017-es évadban debütált a női kézi NB I-ben a DVSC játékosaként. A fiatal irányító a mostani idényben kilenc bajnoki meccsen jutott szóhoz a Debrecenben, összesen tizenhárom gólt dobott.

#maradjotthon

1,312 Likes, 4 Comments - Zsóri Dániel (@zsoridani7) on Instagram: "#maradjotthon



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik