Videó: Hornyáké a forduló legszebb gólja, Bíró és Görbicz a legjobbak között

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.06. 14:00
A Győri Audi ETO KC 32–26-ra legyőzte Dániában az Esbjerget a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében. Az FTC-Rail Cargo Hungaria is sikerrel vette a hétvégi akadályt, az Elek Gábor vezette gárda 32–24-re verte meg a német Thüringer HC-t. Az EHF Tv szokásos válogatásaiba pedig négyen is befértek a két magyar csapat játékosai közül.

A magyarok remeklése az európai szövetség visszatekintőiben is megmutatkozott, ugyanis a győri Görbicz Anita és a Fradi átlövője, Hornyák Dóra találata is ott van a forduló legszebb öt gólja között. Mi több, utóbbié lett a legszebb találat az EHF TV válogatásában. Érdemes Elek Gáborék reakcióját is figyelni a bomba után!Görbicz Anita és a Fradi átlövője, Hornyák Dóra találata is ott van a forduló legszebb öt gólja között. Mi több, utóbbié lett a legszebb találat az EHF TV válogatásában. Érdemes Elek Gáborék reakcióját is figyelni a bomba után!

Bíró Blanka 44 százalékkal védett, így ismét főszerepet vállalt az FTC sikerében. Az elmúlt fordulóban a legjobb újoncnak választották meg, most meg az egyik hárítását emelték ki. Rajta kívül még a győri Kari Aalvik Grimsbö védése is szerepel a hétvége öt legszebb védése között.

A legjobb védésekről készült videó IDE kattintva tekinthető meg!

És hogy ki a három jelölt a hétvége sztárja címre? Bíró Blanka, a Dániában több poszton is eredményes Görbicz Anita és Amanda Kurtovic, a Larvik norvég válogatott játékosa. A róluk készült összeállítást ITT lehet megnézni.

NŐI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
KÖZÉPDÖNTŐ, 2. CSOPORT, 2. FORDULÓ

ESBJERG (dán)–GYŐRI AUDI ETO KC 26–32 (12–14)

NŐI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
KÖZÉPDÖNTŐ, 1. CSOPORT
FTC-Rail Cargo Hungária–Thüringer HC (német) 32–24 (15–10)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik