NS: Eb-rajt: mi lesz itt?!; Hosszú ezüstös keretben - hétfő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.08. 00:15
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:
♦ Bár a végén bánhatjuk, hogy csak döntetlen lett, de a szünetben az volt csoda, hogy csak egy góllal vezettek az oroszok – elkezdődött maratoni tudósítássorozatunk a magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokságról. Az NS munkatársai két héten át ott lesznek a magyar válogatott minden rezdülésénél.

♦ Ezüstök után aranyak, a végére pedig egy bronz és egy újabb ezüst: Hosszú Katinka nyolc éremmel zárta a dohai rövid pályás úszó-vb-t, Kovács Erika helyszíni jelentése Katarból.

♦ Téli szünetre ment a magyar futball. A Diósgyőr és a Debrecen is megküzdött a győzelemért az Újpest, illetve az MTK ellen – tudósításainkból kiderül, milyen feszült meccsen tartották otthon a hazai csapatok a háromk pontot.

♦ A Testnevelési Egyetem új kancellárjával, Genzwein Ferenccel Sinkovics Gábor beszélgetett – és megtudta, hogy jó esély van az UEFA és a TF edzőképzésének sokat emlegetett integrációjára.

♦ Mikler Roland Simon Józsefnek elmondta, hogy nincs idő a Veszprém szombati BL-kudarcának kiheverésére, Carlos Ortega edző pedig elismerte, hogy a Löwen sokkal jobb volt, mint a magyar élcsapat.

♦ 1986, Irapuato már messze van, de a Szolnok legutóbbi vízilabda Magyar Kupa-sikeréig is ugyanennyit kell visszamenni az időben. Varga Dénesék tettek róla, hogy lezáruljon a 28 szűk esztendő.

♦ Bedák Zsolt szemöldökéből ömlött a vér, a mérkőzésvezető sem bírta nézni, és véget is vetett a budakalászi profibokszgála főmeccsének – amelyet azonban a szabályok értelmében pontozással a magyar Európa-bajnok így is megnyerhetett.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik