Női kézilabda: újabb kapust igazolt a Siófok

Vágólapra másolva!
2017.06.05. 11:05
null
Szemerey Zsófi Mosonmagyaróvárról érkezett (Fotó: Siofokkc.hu)
Új kapust igazolt a Siófok női kézilabdacsapata, amely megegyezett az elmúlt években Mosonmagyaróváron védő Szemerey Zsófival. A 22 éves játékos júliusban már új klubjában kezdi meg a felkészülést a 2017–2018-as szezonra.

 

„Itthonról és külföldről is több csapat megkeresett. Azért a Siófok KC ajánlatát fogadtam el, mert ennek a klubnak a célkitűzése inspirált engem a legjobban. Mivel a magyar bajnokság az egyik legerősebb, ezért szerettem volna itthon és egyben szem előtt maradni. Siófokon nagyon jó csapat van kialakulóban, olyan profi szakmai stábbal és képzett játékosokkal teletűzdelve, akiknek segítségével még többet fejlődhetek, így elérhetem az általam kitűzött személyes céljaimat is. Bízom benne, hogy ősztől olyan idényt produkálunk, ami a városnak és szurkolóinknak is nagy örömet és büszkeséget fog okozni” – nyilatkozta Szemerey Zsófi a klub hivatalos honlapjának.

A 183 cm magas, 22 éves kapus utánpótlásszinten már komoly eredményeket ért el: pályafutása legnagyobb sikere a 2014-es junior vb-5. hely, , illetve a 2013-as junior Európa-bajnokságon szerzett ezüstérem. Ugyanebben az évben az év junior kézilabdázójának választották meg Magyarországon.

A Siófok három kapussal, Pastrovics Melindával, Denisa Deduval és Szemerey Zsófival vág neki a 2017–2018-as bajnoki szezonnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik