Női kézilabda: Tomori állapota folyamatosan javul

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.03.20. 17:10
null
Tomori Zsuzsanna állapota folyamatosan javul (Fotó: Török Attila)
Hivatalos honlapján adott hírt a belszervi problémák miatt nemrégiben műtéten áteső Tomori Zsuzsanna állapotáról a Siófok női kézilabdacsapata. A magyar válogatott átlövő elmondta, már jobban érzi magát, és otthoni környezetben gyógyul betegségéből.

 

„Szerencsésen túl vagyok a műtéti beavatkozáson és most már otthoni környezetben gyógyulgatok – idézi a siofokkc.hu Tomori Zsuzsannát.Az első tíz nap nem volt egyszerű, remélem, hogy túl vagyok a legnehezebb perióduson. Amikor kiderült, hogy ki kell hagynom az idény legfontosabb időszakát, akkor lelkileg megviselt a dolog. Ez a mostani szituáció, a koronavírus ilyen szintű hatása viszont még rosszabb.”

„A sport napi szinten foglalkoztat, a rehabilitációs gyakorlatokat elvégzem itthon. Minden bizonytalan, nem tudjuk, hogy mi történik majd sportszakmai szinten, és nem tudjuk azt sem, hogy volt-e értelme annak a rengeteg munkának, amit belefektettünk ebbe a szezonba. Várhatóan április második felében kezdhetem el a könnyített edzéseket, számomra most az a legfontosabb, hogy teljesen felépüljek. Hiányzik a kézilabda és hiányoznak a lányok is a csapatból. Most mindenkinek az a feladata, hogy vigyázzon magára, maradjon egészséges, és tartsa be a szabályokat, hogy minél hamarabb túl tudjunk lenni ezen a krízishelyzeten” – tette hozzá Tomori.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik