Női kézilabda: Siófokról érkezik kapus a Fradihoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.26. 15:13
Bár a Ferencváros női kézilabdacsapata hivatalosan még nem számolt be a jövő évi keretéről, egyre több hír lát napvilágot a várható változásokról. Az már biztosnak tűnik, hogy a Siófokról távozó kapus, Szemerey Zsófi a következő szezont a Népligetben kezdi meg, erről a 23 éves játékos maga beszélt a Balaton-parti klub búcsúvideójában.  

„Nagy kihívás vár rám – mondta Szemerey arra a kérdésre, hogyan tekint a ferencvárosi folytatásra. – Tavaly még Mosonmagyaróváron játszottam, így már a Siófok is nagy ugrást jelentett. Most megint egy nagy lépés következik, pedig ha csak a végső helyezést nézzük, nincs sok különbség a két csapat között. Megint rajtam fog múlni, hogy élek-e a lehetőséggel vagy sem. Mindent meg fogok tenni, és a Fradiban is szeretnék minél többet tanulni, ezáltal remélem, elérem a célomat, és bekerülök a felnőttválogatottba.”„Nagy kihívás vár rám – mondta Szemerey arra a kérdésre, hogyan tekint a ferencvárosi folytatásra. – Tavaly még Mosonmagyaróváron játszottam, így már a Siófok is nagy ugrást jelentett. Most megint egy nagy lépés következik, pedig ha csak a végső helyezést nézzük, nincs sok különbség a két csapat között. Megint rajtam fog múlni, hogy élek-e a lehetőséggel vagy sem. Mindent meg fogok tenni, és a Fradiban is szeretnék minél többet tanulni, ezáltal remélem, elérem a célomat, és bekerülök a felnőttválogatottba.”

Szemerey leigazolását már csak Szikora Melinda súlyos sérülése is indokolttá teszi.

Szemerey a 3. perctől



Mint korábban beszámoltunk róla,
az elmúlt szezont a román SCM Craiovában töltő Bobana Klikovacot is összeboronálták a Fradival, a montenegrói beálló azonban keresztszalag-szakadást szenvedett az utolsó bajnokin.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik