Női kézi: „Nem hiszem, hogy Neagu Bukarestben marad”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.11. 21:03
null
Neagu fizetési igényét nem tudják kielégíteni Bukarestben (Fotó: prosport.ro)
Román sajtóhírek szerint Cristina Neagu havi 17 366 eurós fizetést kap, de 20-21 ezer eurót szeretne az új idényben, ezt azonban a CSM Bucuresti, illetve a város nem szeretné megadni neki. A ProSportnak a kétszeres olimpiai bronzérmes Vasile Stinga úgy nyilatkozott, a klub gyengén igazolt a következő szezonra.

 

Vasile Stinga szerint csoda lenne, ha Cristina Neagu a CSM Bucuresti-ben maradna. A jelenleg sérült balátlövő szerződése a nyáron lejár, és várhatóan egy másik topcsapatban folytatja pályafutását.

„Nem hiszem, hogy maradna. Főleg, ha azt mondom, hogy a csapat Crina Pintea és Denisa Dedu kivételével gyengén igazolt. Az új játékosok – Carmen Martin és Linnea Torstensson például – nem azon a szinten vannak, ami a BL-győzelemhez kell. Véleményem szerint a csapat most sem jut be a final fourba, lehetetlen, hogy legyőzze a Metzet” – nyilatkozta a 62 éves tréner.

A lap megszólaltatta Bukarest polgármesterét, Gabriela Fireát, aki elmondta, hogy a város nem tud többet nyújtani Neagu jelenlegi 17 366 eurós havi fizetésénél.

„Több megbeszélés is történt az elmúlt időszakban, Cristina Neagu jelenlegi fizetésénél jóval többet, 20-21 ezret kér a menedzsere. Legalábbis a CSM ügyvezető igazgatója, Szabó Gabriella erről tájékoztatott. Tiszteletben tartjuk a teljesítményét és az értékét, de nem engedhetjük meg magunknak, hogy többet adjunk a jelenlegi fizetésénél” – nyilatkozta Firea.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik