Mészáros Rea a bajnoki idény végéig Vácon játszik (Fotó: Tumbász Hédi)

A vac.hu-n december 5-én megjelent hír úgy fogalmaz, hogy:

„A Magyar Kézilabda-szövetség honlapján található adatbázis szerint Mészáros Rea Réka 2019. december 4-től a bajnoki szezon végéig (2020. június 30.) ismét a Váci NKSE leigazolt játékosa lesz.
A 25 esztendős, sokszoros válogatott beálló váci születésű és városunk egyesületében nevelkedett.

Több, mint kilenc évvel ezelőtt, 2009 októberében mutatkozott be a felnőtt NB I-ben a Syma-Váci NKSE csapatában. Tehetségét bizonyítja, hogy három évre rá átigazolta a Ferencváros, ahol bajnoki címet és kupagyőzelmet is elért. A most folyó bajnokságban már kevesebb szerepet kapott a zöld-fehéreknél, és mivel a váci csapatnak szüksége van egy jól védekező és támadásban is bevethető játékosra, a VNKSE tegnap átigazolta a játékost volt klubjától.”

Az átigazolást az FTC később bejelentette hivatalos honlapján. 

Nagyon jó volt a Fradiban lenni, de a pályafutásom szempontjából lépnem kellett, mert fontos, hogy több játéklehetőséget kapjak. Bízom benne, hogy ismét fel tudom építeni magam, s így a válogatott környékére is újra odakerülhetek” – mondta Mészáros a fradi.hu-nak.

Visszatér ugyanakkor a napi munkába a Fradinál, és ideális esetben az idény folytatásában bevethető lesz Szucsánszki Zita és Hornyák Dóra is.