Női kézi: Ambros Martín nyitott a bukaresti tárgyalásra

Vágólapra másolva!
2018.03.18. 19:30
null
Ambros Martín nyitott a tárgyalásokra (Fotó: Török Attila)
Helle Thomsen távozása után edzőt keres a CSM Bucuresti női kézilabdacsapata, amely nyártól szívesen látná a kispadján a győri Ambros Martínt is.

 

A román női kézilabda-válogatott március 21-én Toljattiban, három nappal később Kolozsváron Európa-bajnoki selejtezőn az oroszok ellen lép pályára. A Digisport.ro nem hagyta ki a lehetőséget, hogy megszólaltassa Ambros Martínt, aki azt mondta, nyitott lenne a bukaresti tárgyalásokra.

A spanyol szakember egy hónapja jelentette be, hogy a nyáron távozik a Győri Audi ETO KC-től, a hírek szerint figyelemre méltó ajánlatot kapott az orosz Rosztov-Dontól. A román sajtó szerint azonban egyáltalán nem biztos, hogy ott folytatja, a családja ugyanis nem repes a boldogságtól, hogy Oroszországba költözzön.

„Bevallom, nem tudok semmit arról, hogy mi történik a CSM-nél, számomra minden meglepetés. Semmi mást sem mondhatok, nyárig szerződés köt a Győrhöz. A rosztovi ajánlat pedig magánügy. Annyit elmondhatok, hogy ha megkeresnek, nyitott vagyok a tárgyalásra” – nyilatkozta Martín.

A ProSportnak a klub vezérigazgatója, a korábbi ifjúsági és sportminiszter, az olimpiai és világbajnok atléta, Szabó Gabriella megerősítette, hogy az CSM Bucuresti két északi edzővel tárgyal. Közülük az egyik az a svéd Per Johansson, aki tavaly ugyanígy ugrott be tüzet oltani.

„Erős vezetőre van szükség, aki képes arra, hogy bejuttassa a csapatot a final fourba” – nyilatkozta Szabó, hozzátéve: személy szerint támogatná, hogy nyártól Ambros Martín legyen az új edző.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik