Női kézi: Kobetic akkor is visszavonul, ha BL-be jut a Siófok

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.02.26. 19:20
null
Andrea Kobetic akkor is visszavonul, ha BL-be jut a Siófok (Fotó: Török Attila)
Andrea Kobetic, a Siófok KC női kézilabdacsapatának játékosa az M4 Sport Kézilabda Magazin című műsorának nyilatkozott. A 34 éves horvát balátlövő elárulta, tartja magát a korábbi elhatározásához, miszerint idén nyáron visszavonul a profi sporttól.

 

Mint ismert, a Siófok idén már a Győri ETO-t és az FTC-t is legyőzte a magyar bajnokságban, így jó eséllyel pályázik az ezüstéremre, és a minden bizonnyal azzal együtt járó Bajnokok Ligája-indulásra is.

Az M4 Sporton többek között erről is kérdezték Andrea Kobeticet, aki tavaly nyáron a magyar klub miatt másodszor halasztotta el visszavonulását, ezúttal azonban biztosnak tűnik a pályafutása lezárásában.

„Nagyon sokan felteszik nekem ezt a kérdést az utóbbi időben… Már tavaly azt mondtam, abba fogom hagyni, de aztán meggyőztek, hogy változtassam meg az elhatározásomat. Mindegy hogy hogyan játszom, de most már szeretnék visszavonulni. Nem azért hagyom abba, mert nem játszom jól, vagy nem érzem jól magam a pályán, egész egyszerűn a magánéletem miatt fejezem be. A jövőre gondolok, egy új életformára, és természetesen a családomra. Nagyon megtisztelő lenne, ha segíthetnék a Siófoknak a célkitűzéseinek eléréseiben a Bajnokok Ligájában, de számomra ezzel vége, nem hiszem, hogy még egyszer meg fogom változtatni az elhatározásomat. Nagyon hálás vagyok itt mindenkinek, a szurkolóknak, a csapattársaimnak, a stábtagoknak, de már meghoztam ezt a döntést” – mondta Andrea Kobetic, aki azt is elárulta, hogy mielőtt aláírt volna a Siófokhoz, a Ferencváros és az orosz Rosztov-Don is megkereste.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik