Női kézilabda: francia jobbszélsőt igazolt az Alba Fehérvár

Vágólapra másolva!
2019.02.25. 09:10
null
Sabrina Zazai két évre írt alá Fehérvárra (Fotó: Twitter)
A nyártól két éven át az Alba Fehérvár női kézilabdacsapatát erősíti Sabrina Zazai, a 24 éves francia jobbszélső jelenleg a Toulon St-Cyr játékosa.

 

A balkezes játékos 13 éves korában, a Pole Sud 38 csapatában kezdett kézilabdázni, majd 18 évesen a Besancon igazolta le, amelyben négy idényt töltött. „Első profi szerződésemet két éve írtam alá, amikor a Toulonhoz kerültem. Nagyon örülök, hogy csatlakozhatok az Albához, egy ambiciózus klubhoz az erős magyar bajnokságban! Bizakodva várom az új szezont, hogy sok sikert és szép élményeket élhessünk meg együtt az új csapattársaimmal és a szurkolókkal” – nyilatkozta a klub hivatalos honlapján.

„Sabrina kitűnő, de egyáltalán nem szokványos jobbszélső, aki mindig képes látványos megoldásokra. Mosolygós, remek személyiség, meggyőződésem, hogy hamar a fehérvári szurkolók egyik kedvencévé válik. Szinte akrobatikus mozgása és kivételes gyorsasága sok örömet fog szerezni az Albának; bizonyítani fogja, hogy jó döntést hoztak a klub vezetői" – mondta róla Sébastien Gardillou, a francia női válogatott másodedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik