Női kézi: a hónap legjobbja lehet a magyar légiós

Vágólapra másolva!
2018.01.30. 11:47
null
Planéta Szimonettát is jelölték a január hónap legjobbja címre
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Planéta Szimonetta remek formában játszik a francia Chambray-ben, és ezt a szakértők is elismerik, ugyanis január hónap legjobbjának jelölték – rá is lehet voksolni a liga hivatalos honlapján közzétett szavazáson.

A Planéta Szimonettát képviselő ChampSport menedzsment a hivatalos Facebook-oldalán tette közzé, hogy az átlövőre is lehet voksolni a francia liga hivatalos honlapján meghirdetett szavazáson. Rajta kívül a Nice svéd balátlövője, Linnea Torstenson és a Fleury Loiret jobbátlövője, Mélissa Agathe is jelölt.

A liga honlapja azt emeli ki a Chambray-hez múlt nyáron érkező Planéta kapcsán, hogy januárban három meccsen 24 gólt dobott, vagyis a francia bajnokságban szerzett összes találatának a felét ebben a hónapban könyvelt el, hiszen 48-nál tart az idényben.

Ennek köszönhetően kerülhetett be a liga edzői által összeállított hármas névsorba, amelyből minden hónapban a szurkolók választhatják meg az aktuális időszak legjobbját. (Voksolni a www.handlfh.org címlapján lehet a jobbra kihelyezett ikonra kattintva.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik