Női kézilabda: a Ferencvárosból erősítene a Craiova – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.07. 14:41
null
Klikovac még gondolkodik azon, hogy maradjon-e a Fradiban (Fotó: Fradi.hu)
Visszacsábítaná korábbi beállóját, a FTC-Rail Cargo Hungaria csapatában játszó Bobana Klikovacot a román SCM Craiova. A montenegrói válogatott kézilabdázó azt mondta, nem szeretne második lenni a posztján, neki játékra van szüksége, hogy visszanyerje a formáját.

 

A román bajnokság tavalyi ezüstérmese és az EHF-kupa győztese a vártnál sokkal gyengébben szerepel a 2018–2019-es idényben: a hazai ligában csupán a 6. helyet foglalja el, de címvédőként már az EHF-kupa csoportköréből sem tudott továbbjutni.

Bogdan Burcea vezetőedző 2019–2020-ra ismét erősíteni szeretne, és a Prosport.ro portál szerint szeretné visszacsábítani a Ferencváros montenegrói válogatott beállóját, Bobana Klikovacot. A 23 éves játékos a nyáron igazolt át a Fradihoz, de térdsérülése miatt csak február végén mutatkozhatott be a zöld-fehéreknél.

A játékos a montenegrói Vijesti érdeklődésére elmondta, bár kapott szerződéshosszabbítási ajánlatot, a távozását fontolgatja. „Még gondolkodom, hogy maradjak-e, de ha Danick Snelder visszatér, akkor ő lesz az első számú beálló. Nekem viszont játszanom kell, hogy visszanyerjem a formám. Vannnak ajánlataim BL-csapatoktól és román kluboktól – olyat választok, amelyben hatvan, és nem tizenöt-húsz percet játszhatok” – nyilatkozta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik