Női kézi-vb: Bódi Bernadett szerint félreértették a szavait

Vágólapra másolva!
2017.12.06. 19:48
A magyar női kézilabda-válogatott jobbszélsője, Bódi Bernadett által tett korábbi televíziós nyilatkozat kapcsán szólaltatta meg a szövetség a játékost.

„Úgy érzem, hogy félreértették a szavaimat, amikor arról beszéltem, hogy Háfra Noémivel először játszunk nagy tornán együtt. Mint ahogy az interjúban is elmondtam, Noni fiatal, bizonyítani szeretne, és ez sikerül is neki, remekül teljesít eddig a világbajnokságon – idézi Bódi Bernadettet a szövetség közleménye.– Nagyon tehetséges játékos, nem véletlenül van itt a válogatottal, jól illeszkedett be a közösségbe is, amikor pályára lépett, újonc létére mindig segítette a csapatot a játékával, pontosan tudom, hogy ez milyen nehéz fiatalként. Nyilván időbe telik, amíg tökéletesen összerázódunk, ám ez természetes."„Úgy érzem, hogy félreértették a szavaimat, amikor arról beszéltem, hogy Háfra Noémivel először játszunk nagy tornán együtt. Mint ahogy az interjúban is elmondtam, Noni fiatal, bizonyítani szeretne, és ez sikerül is neki, remekül teljesít eddig a világbajnokságon – idézi Bódi Bernadettet a szövetség közleménye.– Nagyon tehetséges játékos, nem véletlenül van itt a válogatottal, jól illeszkedett be a közösségbe is, amikor pályára lépett, újonc létére mindig segítette a csapatot a játékával, pontosan tudom, hogy ez milyen nehéz fiatalként. Nyilván időbe telik, amíg tökéletesen összerázódunk, ám ez természetes."

Valamennyi játékostársammal és a stábbal azon vagyunk, hogy együtt sikerre vezessük a nemzeti csapatot. Sajnálom, ha félreérthetően fogalmaztam, hiszen semmiféle konfliktus nincsen Noémi és közöttem, s a csapaton belül sem. Mindent megteszünk a sikerért a mérkőzéseken és azon kívül is, itt Németországban pedig fantasztikus támogatást kaptunk a szurkolóktól, és érezzük, hogy nagyon sokan drukkolnak nekünk otthonról is."

A magyar válogatott a továbbiakban kizárólag a Lengyelország elleni, csütörtöki meccsre kíván koncentrálni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik