Női kézi-vb: a győri beálló el sem tudja hinni, mi történt velük

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.12.01. 06:48
null
Edwige és a franciák leginkább csak szenvedtek Dél-Korea ellen (Fotó: IHF)
Több meglepő eredményt is hozott a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság első napja, ezek közé tartozott a címvédő franciák Dél-Koreától elszenvedett veresége. A Győrben légióskodó beálló, Béatrice Edwige is hitetlenkedve nyilatkozott a találkozót követően.

A második félidőben mintha mentális szempontból is alulmaradtunk volna. Ez nem a mi napunk volt. Nagyon csalódottak vagyunk, el sem tudom hinni, mi történt velünk” – mondta Edwige a dán Tv2-nek, míg a jobbátlövő Alexandre Lacrabere azt emelte ki, nem tudták megakadályozni a 12 gólig jutó Rju akcióit.

A védekezésünk nem állt a helyzet magaslatán. Rju nagy gondot okozott nekünk. Dél-Korea jobban játszott nálunk, de sok esetben szerencséje is volt. Megint gyengén kezdtünk egy nagy tornát…” – elégedetlenkedett Lacrabere.

A szintén a Győrt erősítő Amandine Leynaud szerint minél gyorsabban át kell beszélniük, mi és miért nem működött a játékukban. A javítás lehetősége hamar eljön, ugyanis a vasárnapi második fordulóban a szintén vereséggel rajtoló Brazília vár a franciákra.

A vb-ről a Nemzeti Sportot tudósítja: Nedelykov Tamás, Papp Bálint

NŐI KÉZILABDA-VILÁGBAJNOKSÁG, JAPÁN
CSOPORTKÖR, 2. FORDULÓ (A VASÁRNAPI PROGRAM)

B-CSOPORT
7.00:
Brazília–Franciaország (Tv: M4 Sport)
10.00: Ausztrália–Németország
12.30:Dél-Korea–Dánia (Stream: m4sport.hu)
C-CSOPORT
7.00:
Kazahsztán–Montenegró
10.00: Szenegál–Románia
10.00: Spanyolország–MAGYARORSZÁG (Tv: M4 Sport)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik