Női kézi: utazás saját kocsikkal, majd súlyos CSM-vereség

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.05. 14:03
Egyre távolabb a román bajnoki cím a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatától, miután több kulcsjátékosa hiányában csúnya vereségbe szaladt bele a Gloria Buzau otthonában. Mondjuk már a találkozó felvezetése sem volt profi csapattól megszokott a bukaresti sztárcsapat részéről.

A ProSport beszámolója szerint az idegenbeli bajnokira megrendelt buszban elromlott a klíma, az új járművet pedig már nem tudták megvárni, mert elkéstek volna, így a játékosok és a stáb végül saját autókkal indultak útnak. Ráadásul a csapat már három hónapja nem kapott fizetést, miután még továbbra sincs elfogadott költségvetése a tulajdonos bukaresti önkormányzatnak. ProSport beszámolója szerint az idegenbeli bajnokira megrendelt buszban elromlott a klíma, az új járművet pedig már nem tudták megvárni, mert elkéstek volna, így a játékosok és a stáb végül saját autókkal indultak útnak. Ráadásul a csapat már három hónapja nem kapott fizetést, miután még továbbra sincs elfogadott költségvetése a tulajdonos bukaresti önkormányzatnak.

Az előzmények tehát nem voltak éppen ideálisak, azonban még így is vaskos meglepetésnek számított a mezőny második feléhez tartozó Buzautól elszenvedett nyolcgólos vereség (29–21). A listavezető Valcea ezzel már három ponttal vezet a CSM előtt négy fordulóval a vége előtt, ráadásul az egymás elleni eredmények is a riválisnak kedveznek, így már kisebb csodára lenne szükség a Bukarest címvédéséhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik