Női kézi: újra a többiekkel edzhet a Fradi balszélsője

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.07.24. 20:29
null
Márton Gréta a Siófok elleni februári mérkőzésen (Fotó: Török Attila)
Újra teljes intenzitással, a csapattal edzett a kisebb sérüléséből felépülő kézilabdázó, Márton Gréta – adta hírül pénteken a balszélsőt foglalkoztató FTC-Rail Cargo Hungaria hivatalos honlapja.

 

„Volt bennem egy kis félelem, hogy négy hét kihagyás után lesz-e valamilyen fájdalmam, próbáltam a többiektől is információkat gyűjteni, mert korábban nem jártam még hasonló cipőben – idézi a közös munkába szerdán bekapcsolódó Márton Grétát a fradi.hu. – Lekopogom, abszolút nem volt semmi gond, rendben ment minden, és a csajok is kedvesek voltak, örültek, hogy végre én is edzhetek, és én is nagyon boldog vagyok azóta. Jól érzem magam, továbbra is jó erőben vagyok, nagyon várom már a keddet, hogy meccset is játszhassak!”

Alicia Stolle, a zöld-fehérek német válogatott átlövője ugyanakkor továbbra is külön edz, gyógytornász felügyelete mellett.

Az FTC július 28-án és augusztus 18-án a Debrecennel, augusztus 4-én az MTK-val, augusztus 7-én és 11-én a Váccal, augusztus 14-én és 28-án a Győrrel, augusztus 20-án a Szombathellyel, illetve augusztus 25-én az Érddel játszik felkészülési mérkőzést – olvasható ugyanebben a hírben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik